De microdermabrasie-methode is vooral bekend vanuit de salon-wereld.

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

De microdermabrasie-methode is vooral bekend vanuit de salon-wereld. De behandeling waarbij je huid gepolijst wordt door microkristallen zorgt voor een gladdere, egalere en stralende huid. Dode huidcellen worden vernietigd en de aanmaak van nieuwe gestimuleerd.

Het enige nadeel was dat deze behandeling alleen door specialisten kon worden uitgevoerd en niet thuis. Totdat dr. Brandt naar Nederland kwam! Een van zijn doelstellingen is namelijk ‘to take the doctor home with you’ ofwel, huidverzorgingstechnieken die alleen in salons en klinieken worden toegepast, beschikbaar te maken voor thuisgebruik.

Het product Microdermabrasion is daar een schoolvoorbeeld van. Dit wonderproduct geeft een zelfde resultaat als een salonbezoek, maar tegen een fractie van de prijs en natuurlijk een stuk praktischer; uit te voeren wanneer jij het wil.

Vele sceptici gingen de uitdaging aan en konden maar tot een conclusie komen: dit product werkt geweldig! De huidstructuur wordt verfijnd, fijne lijntjes verminderen en acne littekens en andere oneffenheden vervagen doordat het celvernieuwingsproces wordt gestimuleerd.

Aluminium oxide kristallen en melkzuren werken samen om een optimaal resultaat te behalen. Een gladde, stralende huid die de werkzame ingrediënten van verzorgingsproducten perfect opneemt. Het mag 1 tot 2 maal per week gebruikt worden, met tussenpozen van ten minste 3 dagen.

Let goed op dat je het niet gebruikt vlak voordat je een selftan aan wil brengen, je hebt immers na de behandeling geen dode huidcellen meer waar de zelfbruiner zich aan hecht! Op veler verzoek is dit product nu ook beschikbaar in een flinke tube, speciaal voor het lichaam.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook