Haar Krullenbos Stylen

Een mythische olie….

Olie – het is al sinds mensenheugnis een belangrijk onderdeel van ons dagelijks schoonheidsritueel. Het zou me niks verbazen als Eva in de Tuin van Eden stiekem avocado’s plukte om aan de voedende olie te komen, en ons aller Cleopatra zal na haar gebadder in ezelinnenmelk zich ook wel te goed hebben gedaan aan meerdere soorten weldadige olieën.  En hoe zou Samson aan die mooie haardos zijn gekomen? Bekend is in ieder geval dat met name in het oosten vrouwen (en ongetwijfeld ook mannen) door de eeuwen heen diverse olieën mengden en ze gebruikten om huid en haar te verfraaien en in optimale conditie te houden.

L’Oreal Professionnel verdiepte zich uitvoerig in deze eeuwenoude tradities en ging er mee aan de slag. Het resultaat? Mythic Oil.

Mythic Oil is een zeer veelzijdige olie die de twee meest werkzame olieën bevat. Avocado olie is bekend om haar intens voedende igenschappen en heeft een heel luchtig effect. Druivenpit olie bevat een hoge concetraite essentiële vetzuren en is één van de meest krachtige anti-oxidanten die we kennen.

Hoe gebruik je Mythic Oil? Voor het föhnen breng je hem aan op handdoekdroog haar voor een zacht en soepel resultaat. Mythic Oil vergemakkelijkt het borstelen en zorgt ervoor dat je haren veel langer in model blijven.  Je kunt Mythic Oil ook als finish aanbrengen, zeker als je snel last hebt van pluizig of kroezend jaar. Mythic Oil is een krachtige anti-frizz, vooral in de punten van je haren. Mythic Oil verzwaart je haar niet, en da’s erg prettig. En de geur? Die is erg fijn.

De prijs: € 24,10 voor 125 ml. Alleen bij de kapper verkrijgbaar.

Lees meer over woeste haren:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.