Meer mat, meer glans, meer geur…. Het Franse Embyolisse werkte samen met visagisten en dermatologen in de ontwikkeling van hun nieuwe foundation Secret de Maquilleurs.

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Meer mat, meer glans, meer geur….

Het Franse Embyolisse werkte samen met visagisten en dermatologen in de ontwikkeling van hun nieuwe foundation Secret de Maquilleurs. Secret de Maquilleurs is een foundation in crèmevorm die eenmaal aangebracht, een mooi mat en poederig effect belooft. Het resultaat is een egale huid, minder zichbare poriën en minder fijne lijntjes. De foundation geeft na 1x al een goede dekking, maar je kunt ‘m ook ‘opbouwen’ en meerdere dunne laagjes aanbrengen voor een nóg matter effect. Er zit hyaluronzuur in voor extra hydratatie van de huid, en reflecterende pigmenten die je huid laten stralen. Heel fijn: in Secret de Maquilleurs zit een factor, SPF 20. Embryolisse Secret de Maquilleurs is geschikt voor alle huidtypen en verkrijgbaar in drie tinten. De prijs: € 33,-

Vinyl Max Lipgloss van Rimmel, vooral populair bij hippe jonge meisjes, maar ook bij hippe niet-meer- zo-jonge meisjes, is vernieuwd en belooft nu nog meer volume aan de lippen te geven. Rimmel Vinyl Max bevat een ‘volumecomplex’ waar onder meer hyaluronzuur in zit. De lipgloss plakt niet en voelt erg comfortabel aan. Naturel komt niet langer voor in het woordenboek van Rimmel – de zes nieuwe kleuren zijn lekker fel en uitbundig. Niet alleen je lippen krijgen meer volume door deze lipgloss, ook de aplicator is behoorlijk gegroeid, waardoor je je lippen in één beweging van een mooi glansje kunt voorzien. De Rimmel Vinyl Max Lipgloss kost € 9,99 en is verkrijgbaar vanaf augustus.

Van Lancôme mogen vrouwen deze zomer op poppen lijken. Hun nieuwe mascara heet dan ook Hypnôse Doll Eyes. Lancôme Hypnôse Doll Eyes is een heel vloeibare, glijdende mascara die harde en zachte waxen combineert voor een volumeopbouwend, welvend en modellerend effect. De mascara verlengt je wimpers en bevat nylon poeders die een subtiele glans geven. Heel nieuw: de Hypnôse Uniek is dat Doll Eyes licht geparfumeerd is – met een hypoallergeen parfum. Volgens Lancôme ruikt de mascara licht naar bloemen, maar volgens Parool journalist Bregje Lampe heeft het iets ondefinieerbaars, wat ze liever niet zou ruiken. Zoveel vrouwen, zoveel smaken, je moet het zelf maar even gaan ruiken, en voor jezelf beoordelen hoe belangrijk jij het vindt dat je mascara geurt. Ook nieuw: Ombre Absolue Palette, vier verschillende varianten oogschaduw met steeds vier tinten in één doosje, die qua look en imago perfect bij de mascara passen. De prijzen: € 29,50 voor de mascara en € 53,- voor de oogschaduw.

Lees ook