Het beauty vraagstuk poriën is al eerder aan bod gekomen, met hierin tips voor het optisch verminderen van dit ongewenste fenomeen.

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Het beauty vraagstuk poriën is al eerder aan bod gekomen, met hierin tips voor het optisch verminderen van dit ongewenste fenomeen. Maar dr. Brandt zou dr. Brandt niet zijn als er ook niet een behandeling voor zou zijn. De pores no more vacuum cleaner biedt een optimale diepte reiniging van de poriën. Mee-eters worden verwijderd, verstopte poriën ‘ontstopt’ en grove poriën verfijnd. De vacuum cleaner is een verkoelend masker met o.a. salicylzuur, glycolzuur en Eijitsu Rose (met astringerende en ontstekingsremmende eigenschappen). Je brengt het plaatselijk aan (bijvoorbeeld alleen op de neus) en laat het 10-15 minuten drogen. De semi-transparante gel verkleurt dan wit. Goed afspoelen met warm water en daarna je reguliere verzorging aanbrengen. De testresultaten zijn geweldig: 48.6% minder mee-eters na 4 weken! BeautyJournaal’s Monique tipte dit product al eerder, lees hier haar review.

 

Nog zo’n revolutionair product binnen de pores no more lijn is de anti-aging mattifying lotion. Een van de weinige producten op de markt die anti-aging combineert met de aanpak van poriën en overmatige talgproductie. Bevat o.a. appel stamcellen om het natuurlijke verouderingsproces van de huid te vertragen en Retistar (stabiele vitamine A) dat de celvernieuwing stimuleert. Alpine extract verfijnt de poriën en mineraalpoeder heeft een matterend effect. Ideaal voor vrouwen in de overgang!

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook