shop SO’BiO étic Ultra Rich handcream De grote favoriet van Monique: een ongelofelijk zalige geur en het heerlijke zachte huidgevoel voor een superprijsje! Organic! Géén microplastics! Bekijken Topmerk Tweezerman heeft nu twee verschillende wimperkrullers. Allebei eenvoudig te gebruiken, en allebei geven ze een heel mooi resultaat. De Tweezerman Classic Lash Curler is perfect voor het […]

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Topmerk Tweezerman heeft nu twee verschillende wimperkrullers. Allebei eenvoudig te gebruiken, en allebei geven ze een heel mooi resultaat.

De Tweezerman Classic Lash Curler is perfect voor het creëren van een prachtige long-lasting superkrul. Door het speciale ontwerp krijgen je wimpers een heel intense krul. De dikke en ronde siliconen pad zorgt voor een natuurlijke krul, zonder de wimpers te beschadigen. Deze wimperkruller is perfect voor vrouwen met lange, volle wimpers, omdat de Classic Lash Curler een sierlijke, intense krul maakt.

Hoe gebruik je hem?

Open de wimperkruller volledig, plaats je wimpers in het midden van de wimperkruller, met de wimperkruller tegen je ooglid aan. Knijp de vingeropeningen zachtjes, maar stevig dicht. Houd een paar seconden vast. Open de wimperkruller en laat de wimpers voorzichtig los. Herhaal voor meer krul. Prijs: € 16,50

De Tweezerman Super Curl Eyelash Curler is bijzonder vanwege het revolutionaire design zonder vaste zijkanten.Hij zorgt voor een extra sterke krul, die bovendien versterkt kan worden door de siliconen pad kort te verwarmen met een warme föhn. De Super Curl Eyelash Curler biedt dé uitkomst voor (Aziatische) vrouwen met korte wimpers. Dankzij de speciale knik die deze wimperkruller maakt heb je direct een open oogopslag en lijken je wimpers een stuk langer.

Hoe gebruik je hem?

Open de wimperkruller volledig en plaats je wimpers in het midden van de wimperkruller. Laat de bovenkant van de wimperkruller op je ooglid rusten en knijp de wimperkruller zacht maar stevig dicht.  Houd een paar seconden vast. Herhaal voor meer krul. Voor een extra intense krul, verwarm je de pad van tevoren met een föhn. Prijs: € 10,95

Gebruik de wimperkruller altijd voordat je mascara op doet. Maak goed schoon na gebruik. Bij dagelijks gebruik, raden wij aan om de pad na drie maanden te vervangen en de wimperkruller na 6 tot 9 maanden.

Meer info: www.tweezerman.nl

Leuk blijft ook onze film met make-upexpert Lydia le Loux die wimperproducten uittest:

[media id=39 width=290 height=190]

Lees ook