Anti-oxidanten spelen een grote rol in de anti-verouderingsaanpak van dr.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Anti-oxidanten spelen een grote rol in de anti-verouderingsaanpak van dr. Brandt, net als de totaalaanpak; verzorging van binnen en van buiten. Zowel in de crèmes en serums zijn anti-oxidanten ( o.a. druivenpitextract, groene en witte thee) in hoge doseringen toegepast, als in de verzorging van binnenuit: de 100% natuurlijke anti-oxidant water boosters.

Deze compleet nieuwe categorie binnen de huidverzorging werd in 2008 gelanceerd in Nederland, exclusief bij Skins Cosmetics en Parfumerie Douglas.

Maar waarom zijn anti-oxidanten nu eigenlijk zo belangrijk in het vertragen van het verouderingsproces van de huid? Het verouderingsproces van de huid wordt versneld door externe invloeden zoals UV-straling, extreme weersomstandigheden, luchtvervuiling etc. Deze externe invloeden irriteren de cellen waardoor vrije radicalen gevormd worden, die op hun beurt de veroudering van de huid versnellen. Anti-oxidanten ‘vangen’ deze vrije radicalen als het ware, zodat zij zo min mogelijk schade kunnen toebrengen. Zo wordt dus het verouderingsproces vertraagd.

Tevens worden vitamines en mineralen uit de reguliere voeding beter opgenomen, waardoor je algehele gezondheid en hierdoor ook het huidbeeld verbetert. En dat niet alleen; ook de spijsvertering krijgt een boost! Door dagelijks een pipet dr. brandt anti-oxidant water booster toe te voegen aan een glas water, sap of kopje thee, verwen je je lichaam met de hoeveelheid anti-oxidanten van 15 koppen groene thee.

Het effect is een stralende, frisse, jong ogende huid en een fit gevoel. Anti-oxidant water booster is verkrijgbaar in de smaken Original en Blueberry. De nieuwste ontwikkeling is de ontgiftende waterbooster Goji-maxi3 , met goji bessen, cranberry, frambozen en vlierbessenextract. Cafeïne, suiker- en calorievrij!

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromtie)

Lees ook