Het is geen nieuws dat de zon een belangrijke factor is voor een gezond lichaam.

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Het is geen nieuws dat de zon een belangrijke factor is voor een gezond lichaam. En tegelijkertijd ook een groot risico, we weten allemaal wat (teveel) onbeschermde blootstelling  tot gevolg kan hebben.

Een van de gevolgen die blootstelling aan UV-straling zeker tot gevolg heeft, is een versnelling van het verouderingsproces van de huid. Dit is een fenomeen dat Photo-aging wordt genoemd. Om dit te voorkomen is een bescherming met SPF onontbeerlijk.

Dr. Fredric Brandt ziet het vertragen van het verouderingsproces als waar levensdoel, anti-aging is zijn ‘middle name’. Geen wonder dat de ontwikkeling van een goede zonbescherming altijd hoog op zijn prioriteitenlijst heeft gestaan. Het resultaat is UV SPF 30, in getinte en ongetinte versie .

Deze formule heeft de hoogste PA classificering (+++), wat betekent dat de UVA bescherming optimaal is. Sepicalm (Nymphaea bloemen extract) vermindert pigmentvorming ontstaan door UV straling en Photo-aging. Ook fijn is de dry touch technologie, geen vettig gevoel en daarnaast ook geen witte waas na het aanbrengen. Dit maakt hem ideaal voor terras, strand en kantoordagen. De getinte versie geeft je direct een zonnige look, zonder de nadelen van de zon.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook