Eerder werden hier al de primers uit de Colorceutical collectie van FusionBeauty besproken: primers met een pre; direct optisch resultaat en op langere termijn daadwerkelijke verbetering van de huidconditie.

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Eerder werden hier al de primers uit de Colorceutical collectie van FusionBeauty besproken: primers met een pre; direct optisch resultaat en op langere termijn daadwerkelijke verbetering van de huidconditie.

Maar welke primer is geschikt voor jou? De Anti-redness Primer is een ideaal product voor de meeste Nederlandse vrouwen. Door ons wisselvallige, vaak onstuimige klimaat en de gezonde, typisch Hollandse gewoonte om lekker veel de fiets te pakken, kampen veel vrouwen met het fenomeen roodheid in het gezicht. Door sommige optimisten gezonde konen genoemd, maar voor velen een storend huidbeeld.

De Anti-redness Primer bevat een koele groene tint om  roodheid direct te neutraliseren (op zich een eeuwenoud principe), en is daarnaast verrijkt met algen. De mineralen in deze algen beschermen de huid tegen externe factoren die de huid irriteren en voorkomen daardoor de vorming van roodheid. Hiermee combineer je het beste van alle werelden: de huid krijgt een rustigere gloed doordat roodheid wordt geneutraliseerd, je creëert een perfecte basis voor je foundation, en op langere termijn voorkom je de vorming van roodheid.

De Anti-wrinkle Primer is geschikt voor de huid gekenmerkt door verslapping, rimpels en vergrote poriën. Het gepatenteerde Matrixyl 3000 vermindert de diepte van lijnen en rimpels en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hyaluronzuur vult fijne lijntjes op en Rosa Multiflora Extract laat verslapte poriewandjes samentrekken, om zo de poriën te verkleinen.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook