Rona ziet zowaar haar uit iets aanspannen

04:25 - 02:39
luistertijd 04:25 - leestijd 02:39

Goodskin Labs Filextra volumecrème

GoodSkin Labs is gespecialiseerd in het tegengaan van huidveroudering en het merk wordt ondersteund door dr. Paul Jarrod Frank. De producten horen tot het cosmeceutische segment; een combinatie van cosmetisch en farmaceutisch.

Filextra, de nieuwste loot van het Amerikaanse merk (onderdeel van het Estée Lauder concern), is een volumegevende gezichtverzorging met collageen die de ingevallen zones in het midden van het gezicht helpt corrigeren. Ik behoor absoluut tot de doelgroep voor dit product en ben dan ook zeer benieuwd.

De doos en de tube zijn allebei oranje-roze met wit. De keywords Facial Revolumizing Treatment knallen in zwart/geel van de verpakking. Heel herkenbaar voor deze lijn, die voorafgegaan werd door o.a. Tri-aktiline, Smooth 365 en recentelijk Eyliplex-2 (een zeer werkzame oogcreme die je het beste als kuur gebruikt).

Echt aantrekkelijk zien de verpakkingen er niet uit maar op de een of andere manier werkt deze marketingstrategie van GoodSkinLabs wel! Het is heel herkenbaar en zelf koppel ik het inmiddels aan ‘werkzaam voor een goede prijs’.

Filextra zet in op twee doelen, onmiddellijk zichtbare verbetering van de huid doormiddel van Glowcel™ met lichtweerkaatsende en kleurverbeterende bestanddelen die direct zorgen voor minder zichtbare rimpels en verzakte contouren. Op de lange termijn is het doel de volheid van de jeugdige huid herstellen. Daarvoor wordt de allereerste driedubbelwerkende reconstructietechnologie ingezet:

1)      Bouwt opnieuw op d.m.v. Hyactive®, stimuleert de huid bij het aanmaken van natuurlijk hyaluronzuur terwijl het de natuurlijke spanningsverhogers (?)  van collageen verhoogt voor een meer ondersteunende huidstructuur.

2)      Vult opnieuw op: Aqualance™, helpt het H2O in de huid op optimaal niveau te brengen voor herstel van de jeugdige volheid.

3)      Herstelt het volume: Het Lipid Filling Complex vult de leemten en werkt als een beschermende barrière rond het nieuw toegevoegde H2O, zodat de huid het essentiële en volumebrengende vocht kan vasthouden.

In Filextra zit ondermeer hyaluronzuur en vetstof, collageen en hexapeptide-8. Beautyjournaal schreef hier eerder heel duidelijk over.

De Filextra zit in een simpele tube, de crème komt er makkelijk uit. Er zit weinig tot geen geur aan en het heeft een ietwat grauwe kleur. In plaats van ‘masseer in’ staat er op de gebruiksaanwijzing ‘besteed bijzondere aandacht aan de wangen’ en ‘strijk glad’ en dat is naar mijn gevoel ook wat er –zichtbaar- gebeurt. Vooral rond mijn ogen zie ik duidelijk het verschil tussen zonder of met Filextra. Het is even zoeken naar de juiste hoeveelheid crème, te weinig geeft geen voldoende gevoed gevoel. Het lijkt alsof je best veel nodig hebt maar uiteindelijk blijkt dat toch niet zo te zijn want na bijna twee maanden is de tube nog steeds niet leeg. Ik begon met alleen ’s nachts maar ging al redelijk snel over op twee maal daags omdat het resultaat me beviel.

Rona concludeert:

Behalve dat mijn huid er inderdaad onmiddellijk optisch beter uitziet, zie ik na deze lange(re) periode echt dat mijn huid iets voller is waardoor de kaaklijn strakker oogt. Het is wellicht geen spectaculair verschil maar geeft mij toch een tevreden gevoel. Net iets voller, net iets strakker maken het verschil.

De laatste tijd heb ik flink wat voor mijn kiezen gehad, het is dus wonderlijk (en naar mijn idee aan Filextra te danken) dat een aantal mensen me complimenteerde met mijn huid. Het is voor mij ook nieuw om in principe maar een product nodig te hebben, voor dag en nacht, voor gezicht, ogen en hals.

Jammer is dat er geen SPF in zit zodat er overdag toch iets overheen moet. De combinatie van Filextra en mijn zonnebescherming samen kwam me op fikse onderhuidse pukkels te staan. Wil ik in de zon, dan haal ik nu eerst de Filextra eraf.

Natuurlijk heb ik niet ineens een jeugdige huid maar zoals ik al zei, iets strakker, iets minder zichtbare rimpels stemt mij zeer tevreden. Het is een werkzaam product voor een absoluut billijke prijs. Ik vind dit een heel fijn product en blijf het absoluut gebruiken.

 

Lees ook