Paul Penders maakt uitsluitend cosmetica uit biologisch geteelde planten.

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Paul Penders maakt uitsluitend cosmetica uit biologisch geteelde planten. De reinigingsproducten leveren een schitterende basis om een mooie, stralende huid te krijgen. De reinigingsserie bestaat uit de volgende producten:

Wil je verrast worden door een verbluffend resultaat? Probeer dan eens de Paul Penders Citrus Fruit exfoliant!

Een exfoliant is een nogal onbekend reinigingsproduct in Nederland. De Paul Penders exfoliant  bevat fruitzuren en zorgt op een milde wijze dat de opeenstapeling van dode huidcellen wordt tegengegaan. Deze exfoliant verwijdert dode huidcellen die na je 25e levensjaar minder snel kwijt raakt. Een licht verwaarloosde, grauwe of doffe huid wordt al snel stralend en zacht. Je huidoppervlak wordt gladder en egaler, het voelt soepel aan en je ziet er fris uit.

De Citrus Fruit exfoliant zorgt ook  voor collageen productie, en voorkomt verstopping van talgklieren. Prettig om te merken dat het echt vocht vast houdt.

Gebruik de Paul Penders Citrus fruit exfoliant het liefst in de avond. Door de fruitzuren kan je huid iets gevoeliger worden voor het zonlicht. Bescherm je huid overdag dus goed met een zonnefilter.

Citrus Fruit exfoliant advies:

Reinig je gezicht eerst met een cleansing milk of cleansing wash. Breng daarna de skin toner aan en laat deze opdrogen. Vervolgens de Paul Penders Citrus Fruit exfoliant. Vermijdt de zones rondom de ogen, en bouw het gebruik van deze exfoliant op. Begin met 2 keer in de week en kijk vervolgens of je het vaker kunt gebruiken. Breng na de exfoliant de nachtcrème aan.

Kijk maar eens de volgende ochtend, hoe fris en stralend je huid er nu uitziet!

Paul Penders huidverzorgingsproducten zijn geliefd bij vrouwen die geloven dat de natuur de beste ingrediënten heeft om je huid soepel en gezond te houden. Penders heeft respect voor de natuur. Hij levert graag een bijdrage aan een gezondere wereld, opdat vrouwen die weer door kunnen geven aan hun kinderen en kleinkinderen

De Paul Penders Citrus fruit exfoliant in tube kost € 22.99 en is verkrijgbaar via de Nederlandse webshop.

ADV=advertorial.

Lees ook