shop Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven. Bekijken Deze toch al zo mooie zomer wordt nog extra opgefleurd door een aantal hele leuke, speciale zomercollecties. Vrolijke […]

04:49 - 02:53
luistertijd 04:49 - leestijd 02:53

Deze toch al zo mooie zomer wordt nog extra opgefleurd door een aantal hele leuke, speciale zomercollecties. Vrolijke en zonnige make-up producten die bij elke stijl passen en als bijkomstig voordeel hebben dat ze absoluut niet duur zijn. En dat maakt ze extra geschikt om deze zomer eens fijn mee te experimenteren!

Rituals looks

Centraal in de zomermake-up van het hippe Rituals is ‘Blue Sky’, een doosje met vier kleuren oogschaduw blauw, antraciet en wit ( € 22,90). Het combineert goed met ‘Star Secret’, een oogpotlood in metallic grijs (€ 8,90). Bij al dat metallic kleurgeweld rond de ogen vindt Rituals terecht dat de mond neutraal moet blijven, met hooguit een zacht gouden glansje. Dit kan met ‘Sparkling Nude’ lipstick (€ 14,90), die een mooie, subtiele glans geeft. Verder zijn er nog glossjes, nagellak en uiteraard ook lipsticks en potloden in andere tinten. Verkrijgbaar bij de rituals winkels, tot oktober 2011.

Essence knalt

Essence, het spotgoedkope merk dat in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij het onvolprezen Kruidvat, is de laatste tijd érg goed bezig. Deze zomer komt Essence met twee hele leuke collecties. ‘50’s Girls Reloaded’ is een retro-trend waarin intens blauw en knalrood de hoofdrollen spelen en worden gecombineerd met mooie, zachte goudtinten. De productjes geven je een leuke, frisse maritieme uitstraling. Erg fijn: een mooie blauw-witte oogschaduwcombi  van € 2,49 en een transparante losse poeder van  € 2,99. Verder in de collectie: prettige kleurtjes nagellak, oogpotloden, lipsticks en een fijne oogschaduwkwast. Verkrijgbaar vanaf juli.  Het tweede trendje van Essence heet ‘Ballerina Backstage’ en is, zoals de naam al doet vermoeden, wat zachter en meer meisjesachtig. Opvallend in deze collectie: een mooie roze blush soufflé die een subtiel, zacht glansje op zongebruinde wangen tovert (€ 2,79) en een eye soufflé in drie kleuren (wit, koper en zwart) die je ogen mooi laat glanzen (€ 2,29). ‘Backstage Ballerina’ is verkrijgbaar vanaf augustus. Essence richt zich duidelijk op jonge meisjes, maar we weten dat er net zoveel oudere meisjes zijn die ermee weglopen.

Doen: valse wimpertjes

Ook heel fijn: losse valse wimpers. Soms wil je nét wat meer wimper dan je mascara je kan geven, maar een complete set valse wimpers wordt wel wat erg veel van het goede…. Dan zijn losse valse wimpers een uitkomst. Plak ze bij voorbeeld in je ooghoeken om die wat meer accent te geven. Losse valse wimpers van Eylure kosten € 7,99.

Yves Rocher earthy looks

Yves Rocher zoekt het deze zomer helemaal in de aardetinten. Couleurs Nature Sun is een hele warme collectie geworden en doet denken aan zongebakken aardewerk en lange, Toscaanse zomers. Couleurs Nature Sun bevat uiteraard alles wat je nodig hebt voor een complete make-up, van een foundation tot nagellak. Opvallende producten zijn de hydraterende crème lipstick in drie mooie bruin tinten (€ 14,90) en de prachtige hoogglans nagellak in een beige- en een bruintint (€ 8,50). Verkrijgbaar bij de Yves Rocher winkels.

The Body Shop kiest honinggoud

Ook The Body Shop gaat deze zomer helemaal voor brons! Ze voegden aan alle producten uit hun ‘Honey Bronze’ collectie Fair Trade honing en Fair Trade bijenwas toe. Dat is niet alleen eerlijk, het voelt ook heerlijk! Er zijn diverse producten: een compacte poeder en een losse poeder met ingebouwde kwast ( € 14,50 en € 19,50), een lipgloss (€ 14,-) en een bronzing gel voor je gezicht (€ 14,-). Het meest opvallende en mooiste product is echter Honey Bronze Shimmering Dry Oil (€ 25,-) een niet vette olie die snel intrekt en je hele lijf een mooi, glanzend bronstintje geeft. Bijzonder fijn!

Etos in de uitverkoop

Etos gooit er deze zomer een hoop vlotte trendprocutjes tegenaan, onder het motto op = op. Er is veel en het meeste zal al heel snel weer uitverkocht zijn. Loop dus regelmatig een Etos winkel in en kijk of er deze keer iets van je gading te vinden is. Aanraders: een verrassend mooie zilverkleurige kwastenset voor € 7,99 en een serie olijke lipglossjes met lekkere smaakjes voor € 4,49 per stuk. In de loop van de zomer zullen onder meer halskettinkjes, nagellakjes, oogpotloden en zelfs topjes en pareo’s de revue passeren.

Aveda’s sunkissed look voor haar en hem

Tot slot een heel mooi product van het onvolprezen Aveda: Inner Light Mineral Tinted Moisture SPF 15. Een snel absorberende getinte moisturzier die je teint egaliseert, je huid laat ademen en een natuurlijk effect geeft. Hij houdt lang, is olievrij, beschermt tegen schadelijke straling van de zon en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn vijf verschillende tinten. Prijs: € 35,- voor 50 ml.

Lees ook