De zomer is wat ons betreft al sinds april in volle gang. Wat een heerlijke tijd is de zomer toch altijd en wat deze periode nog leuker maakt zijn de vrolijke zomercollecties van de grote cosmeticahuizen. De collectie van Yves Saint Laurent maakt ons helemaal vrolijk. De collectie genaamd ‘Surrealist Sun’ bevat een aantal prachtige […]

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

De zomer is wat ons betreft al sinds april in volle gang. Wat een heerlijke tijd is de zomer toch altijd en wat deze periode nog leuker maakt zijn de vrolijke zomercollecties van de grote cosmeticahuizen. De collectie van Yves Saint Laurent maakt ons helemaal vrolijk. De collectie genaamd ‘Surrealist Sun’ bevat een aantal prachtige limited edition producten plus een aantal nieuwe producten voor de vaste collectie.

Limited edition

De kleuren van deze prachtige limited edition producten knallen, wat natuurlijk helemaal on trend is zoals ook al te lezen was in dit artikel  . Allereerst is er een prachtig oogschaduw duo met de kleuren ‘Scorching Yellow’ en ‘Blistering Blue’. Deze kleuren laten je ogen knallen. Voor de lippen is er de prachtige Gloss Pur N11 in Icy Effect. Een prachtige blauwe tint die je lippen zeker laat opvallen. Om de surrealist look helemaal af te maken geef je, je nagels een prachtige gele of blauwe kleur.

Uitbreiding vaste collectie

Naast dat er een aantal prachtige limited edition producten zijn vindt er ook een uitbreiding van de vaste collectie plaats. Allereerst komt Yves Saint Laurent met een prachtig lipproduct genaamd Volupté Sheer Candy. Dit is een glossy lippenstift die de lippen hydrateert als een balm en volume geeft als een gloss, in werkelijk heerlijke kleuren. Met namen als Dewy Papaya, Succulent Pomegranate en Mouth Watering Berry loopt het water je in de mond, vooral omdat de sheer candy’s heerlijk naar mango ruiken. Daarnaast komt Yves Saint Laurent met een aantal prachtige waterproof oogpotloden en mascara’s in kleuren zoals diep groen, paars en donker blauw.

Een ander prachtig juweeltje is de crème blush in de kleur Audaciuos Orange. Een heerlijke frisse tint die het gezicht een zomerse blos geeft. Het fijne van een crème blush is dat deze letterlijk in je huid smelt, dat betekent dat op een warme dag je blush beter blijft zitten. Yves Saint Laurant omschrijft de kleur als apricot. Dit product is makkelijk te blenden met de vingers en kan intens maar ook heel subtiel worden aangebracht. Yves Saint Laurent komt met nog een prachtig oogschaduw duo in de kleuren Caramel Tan en Burnt Brown. Caramel Tan is een prachtige kleur met een subtiele roze shimmer ondertoon. Burnt Brown is een prachtig brons bruine kleur die heel mooi te blenden is. Samen geven deze kleuren je ogen een subtiele maar toch intense look. Als laatste uitbreiding zijn er een drietal bronzers verkrijgbaar.

In deze heerlijke collectie zitten zeker een aantal juweeltjes. Onze favorieten zijn de sheer candy’s, de prachtige crème blush en de super opvallende nagellakjes. Wat zijn jullie favorieten? De collectie ligt vanaf juni in de winkel.

Lees ook