shop Dior Backstage Glow Face Palette Deze Rose Gold highlighter is favoriet bij Corine. Ze brengt het aan met watje voor een supermooi gesatineerd effect op haar wangen. Het resultaat is een subtiele, frisse glow. Bekijken Typisch samengestelde titel he, maar acid is gewoon een heerlijke Engelstalige benaming voor giftig, fel, gek, vrolijk, knallend. En […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Typisch samengestelde titel he, maar acid is gewoon een heerlijke Engelstalige benaming voor giftig, fel, gek, vrolijk, knallend. En een van de opvallendste trends dit voorjaar en straks voor de zomer zijn de knalkleuren in make-up. De looks van Givenchy zoals op de foto hierboven zien eruit om te smullen!

Bekijk nog maar eens deze artikelen erover.

De nieuwe MAC collecties van dit voorjaar, waaronder de Quite Cute collectie in veel roze schakeringen. Je lees het hier.

Oranje, roze, geel, groen, blauw….hoe combineer je al die tinten en wat hebben alle merken voor je in petto? Bekijk deze geanimeerde video met alle looks! Je bekijkt hem hier.

 

 Hoe ga je knallen met make-up als je veertig+ bent? Visagist Dominique Samuel maakte BeautyJournaal’s uitgever Monique op. Bekijk de film hier met veel handige tips!

Nagels! Als er een lichaamsonderdeel is dat je kunt onderdompelen in acid kleuren, dan zijn het je nagels wel. Laat je inspireren door oranje, zomers geel, aquatisch groen.

 

 

 

 

 

Lees ook deze make-uptips van Lydia le Loux:

Lees ook