Droge huid Gezicht Schone huid Vette huid Voor hem

Reissetjes skincare van MAC en Clinique

Ga je met vakantie, ga dan even langs de Clinique of MAC counter om van deze cutie-setjes in te slaan voor je huidverzorging! Niet op vakantie? Dan gewoon voor de heb….toch?

MAC komt vanaf 1 juli met de Sized to Go sets huidverzorging, bestaande uit 30 ml’etjes: 2 soorten Cleanse-off Oil, Wipes,  een Green Gel Cleanser, een Brume tonic, een Strobe Cream, de Studio Moisturizing Cream en een Oil Control cream. De prijzen lopen uiteen van 9,50 tot 13,50 per product.

Bij Clinique treft je keuze uit vijf concernsets aan, te kiezen uit: De-Aging met 7 Day Scrub Cream Rinse-off Formula 30 ml, Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector 15 ml, Repairwear Intensive Eye Cream 7 ml. Anti-Blemish met Anti-Blemish Solutions Cleansing Bar For Face and Body 50 g, Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 60 ml, Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer 30 ml. Hydrating met Moisture Surge Extended Thirst Relief 15 ml, All About Eyes 7 ml, Moisture Surge Thirsty Skin Relief Face Spray 30 ml. Redness met Redness Solutions Soothing Cleanser 30 ml, Redness Solutions Daily Relief Cream 15 ml, Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 15 ml. Uneven Skin Tone met Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 15 ml, All About Eyes 7 ml, 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula. De concernkits zijn verkrijgbaar vanaf 15 juli tot en met einde voorraad. Elke set wordt aangeboden aan € 13,50.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

  • Ohh, heerlijk, reissetjes. Waarom ga ik toch helemaal uit mijn plaatje van travelsize producten? Maar het is wel zo:-) . Zag bij Douglas van hunh eigen merk ook XL en XS verpakkingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.