We kunnen wel een echte kiosk beginnen! We hebben deze maand een serie fijne magazines voor jullie van prachtige merken.

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

We kunnen wel een echte kiosk beginnen! We hebben deze maand een serie fijne magazines voor jullie van prachtige merken. Kijk maar:

In het fraaie minimagazine van het Franse huidverzorgingsmerk Eau Thermale Avène staat in de junimaand de complete zonnelijn centraal. Jullie hebben de afgelopen maand via de rubriek Merken Dossier al kennis kunnen maken met de kwaliteitsproducten uit deze lijn, in dit magazine kun je nog eens alles overzichtelijk nalezen.

En alsof het niet genoeg is: er zit weer een mail en win-actie in. Dus doe mee!

Ga hier naar het minimagazine.

 

 

 

 

 

H2O Plus Sea Pure heet het prachtige minimagazine van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk H2O Plus. Als je er alleen al naar kijkt krijg je zin in een duik in de oceaan….

Centraal in dit magazine staat de nieuwe lichaams- en gezichtsverzorgingslijn Sea Pure. Boordevol mineralen en vitaminen uit algen, gezuiverd zeewater en krachtige hydraterende eigenschappen – en natuurlijk – de heerlijke geur van H2O Plus.

Vanzelfsprekend zit hier ook een waanzinnige mail en winactie bij: je kunt een mooi pakket winnen ter waarde van € 171,-!

Ga hier naar het magazine.

 

 

 

Dit fijne magazine van het Franse topcosmeticamerk Clarins heb je natuurlijk al gezien de afgelopen week? Hierin worden de geweldige beautyflash producten besproken waarmee je in een handomdraai en met langdurig effect een stralende teint kunt krijgen. Heerlijk voor de zomermaanden.

Bekijk ook de leuke film waarin trainingsmanager Annette op het gezicht van ons testpanellid Sabine laat zien hoe je met deze producten werkt. Sabine straalt!

Mocht je nog niet hebben opgegeven voor de mail en winactie om de vijf beautyproducten te winnen, doe dat dan alsnog. Een unieke kans!

Ga hier naar het magazine.

 

 

 

In het mooie minimagazine van het Britse haarverzorgingsmerk John Frieda lees je alles over de nieuwste innovatie op het gebied van haarkleuring: een mousse met een permanent kleurend effect die je binnen no time hebt opgebracht zonder druppen en ander geklieder: de Precision Foam Colour.

Alles over de techniek wordt uitgelegd, en er zit ook een leuke film bij waarin je het kan bekijken. Er is nieuws om je pluis onder controle te krijgen en als je blond haar hebt….bezoek dan de John Frieda tour deze zomer!

Vanzelfsprekend kun je het prachtige kleurproduct winnen – in een kleur naar keuze!

Ga hier naar het magazine.

 

 

 

De minimagazines zijn exclusieve uitgaven van BeautyJournaal in samenwerking met cosmeticamerken. De vormgeving is in handen van onze expert Joost la Housse. De technische realisatie is verzorgd door onze (tevens cameravrouw en editor) expert Esther Neeleman.

Lees ook