Een mooie kleur in het gezicht en op ons lichaam willen we allemaal, maar mooi en gezond bruin worden is wat we nog veel liever willen.

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

Een mooie kleur in het gezicht en op ons lichaam willen we allemaal, maar mooi en gezond bruin worden is wat we nog veel liever willen. Om die gezonde kleur te krijgen en te behouden is een goede voorbereiding essentieel. Eucerin helpt je zomerklaar te maken door een stappenplan van reinigen, hydrateren en natuurlijk een goede bescherming.

1. Reinigen    

Een goede reiniging beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf en laat de huid crèmes beter absorberen. De nieuwe Eucerin DermatoCLEAN range bevat huid-vriendelijke stoffen zoals APG die zorgt voor een zeer effectieve maar milde reiniging van de huid. Gluco-Glycerol zorgt voor een optimale hydratatie van alle lagen in de opperhuid. Deze stimuleert de aanmaak van nieuwe AquaPorines, zgn. waterkanaaltjes in de huid. Een derde belangrijke stof is Hyaluronzuur. Dit ingrediënt kan tot 30 keer zijn eigen volume aan vocht vasthouden en daarmee de huid een natuurlijke lift en stevigheid geven.

Bekijk hier het DermatoCLEAN assortiment.

2. Hydrateer
Zeker in de warme maanden van het jaar verlies je door te zweten veel vocht. De sleutel voor een optimale hydratatie van de huid is het verbeteren van de vochtdistributie en daar helpt AQUAporin als geen ander bij. Deze producten bevatten Gluco-Glycerol, wat de vochtdistributie in de huid aanzienlijk verbetert en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Perfect voor in de zomer wanneer de huid wel wat extra vocht kan gebruiken.

Bekijk hier het AQUAporin ACTIVE assortiment

3. Bescherm

Zowel voor als tijdens het zonnen is een goede verzorging van de huid essentieel om het gezond en mooi te houden. Eucerin heeft een aantal hoogwaardige zonproducten ontwikkeld die de juiste bescherming geven voor de lichaams- en gezichtshuid. De Eucerin SUN Protection Transparant Spray is de eerste hoge factor transparante zonbeschermingsproduct met een lichte textuur, een hoge beschermingsfactor en een driedimensionale bescherming. De huid is hierdoor beschermd tegen zowel UVA- en UVB-stralen als tegen vrije radicalen die de huidcellen aantasten.

Bekijk hier het Eucerin Sun programma.

Lees ook