shop Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30 Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus! Bekijken Top-haarstylist Mark van Westerop presenteert met zijn team van Solo uit […]

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Top-haarstylist Mark van Westerop presenteert met zijn team van Solo uit Alkmaar zijn nieuwe haartrends voor zomer en herfst 2011. Opvallend zijn voor vrouwen kort haar met strakke lijnen en lang haar met krachtige volle kleuren. Mannen gaan bij Solo voor kort haar van achteren en lang van voren met 3d efftecten, waardoor het haar op verschillende manieren kan worden gestyld. Het team van Solo is dit jaar 10 x genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Awards 2011. Het won dit jaar de Team Award, een bijna net zo felbegeerde prijs als de hoofdprijs: Hairdresser of the Year.

Haartrends dames

Dames moeten het dit jaar hebben van een en mix van zachte lagen gecombineerd met strakke lijnen die ondersteund worden door krachtige volle kleuren met subtiele schakeringen. Een hoogglans finishing geeft een zeer vrouwelijk eindresultaat, dit dragen de dames dit jaar met een ultiem beauty gevoel, die weet wat zij wil en wil uitstralen.

Haartrends heren

Bij heren versmelten koele ton sur ton kleur scharkeringen in strakke coupes, volle contouren en medium lengtes geven een 3 d effect, waardoor de coupes op verschillende manieren kunnen worden afgestyled en telkens een ander eindresultaat geven.

Avantgarde

Wie vooruitstrevend wil zijn kleurt zijn haar roze…Krachtige expressieve en softe kleur schakeringen wisselen elkaar af in de purple en pink tinten. Er wordt gespeeld met vervreemde stucturen en texturen in het haar. Dit geeft samen met het explosief kleur gebruik, een krachtig beeld weer  

Kleur

Een samenspel van warme bruin, koper, (middel)blond  tinten geven diepte, textuur en flexibiliteit. Spannende verborgen kleuren geven vele mogelijkheden voor variatie, contrastrijk of subtiel. Door de creatieve kleurtechnieken blijft een harmonieus eindresultaat dan ook gewaarborgd.

Every day looks

De coupe voor elke dag is een korte coupe met zeer sterke ‘undercut’. Dit wordt ondersteund met kleurschakeringen in koele staal blonde nuance’s, dit geeft een edgy maar tastbaar eindresultaat. Een andere populaire coupe wordt de korte coupe met middelblonde en blonde accenten met een gevarieerd lagen spel waardoor een luchtig eindresultaat word  gecreëerd.

Lees ook