L'Oréal Professionnel organiseert voor de 8ste keer de Color Trophy, hét evenement waarbij kappers geprikkeld worden hun meest innovatieve en professionele creatie op het gebied van haarkleuring en styling live on stage te presenteren.

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

L’Oréal Professionnel organiseert voor de 8ste keer de Color Trophy, hét evenement waarbij kappers geprikkeld worden hun meest innovatieve en professionele creatie op het gebied van haarkleuring en styling live on stage te presenteren.

Bij de nieuwe opzet van de Color Trophy 2011 gaat het naast haarkleur en coupe, nu ook om de fashionable uitstraling, kleding en presentatie.

De kappers strijden in 3 categorieën om 5 verschillende Awards: Avantgarde, Fashion, Young Talent, Public en Overall. De winnaar van de ‘’Overall Award’’ wint een artistieke samenwerking met L’Oréal Professionnel bij de lancering van de nieuwe kleurcollectie van L’Oréal Professionnel in 2012.

Ook dit keer bestaat de jury weer uit gerenommeerde namen: Leco van Zadelhoff en Mark Melief (Ambassadeurs L’Oréal Professionnel), Thierry Huys (Ambassadeur L’Oréal Professionnel België), Clayton Leslie (Make-up Artist Maybelline), Marian Kaak (Hoofdredacteur Kappersnieuws), en Claes Iversen (getalenteerde Fashion Designer).

Dertig Nederlandse kappers hebben zich met foto en hun creatieve uitleg gekwalificeerd voor de halve finale op 6 juni 2011, die plaats zal vinden tijdens de Arnhem Modebiënale.

Voorafgaand aan deze halve finale organiseert L’Oréal Professionnel een workshop om de kappers de laatste tips & tricks mee te geven. Vanuit de halve finale op 6 juni kwalificeren 15 kappers zich voor de grote finale op 16 oktober die plaats zal vinden in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Deze spectaculaire finale zal gepresenteerd worden door onze succesvolle ambassadrice Sylvie van der Vaart. De finalisten krijgen tijdens de finale elk hun ‘’minutes of fame”, waarin ze de bezoekers en de jury op een creatieve manier zullen inspireren met hun bijzondere creaties.

Bekijk hieronder de lijst van deelnemers aan de halve finale op 6 juni aanstaande:

Lees ook