shop CurrentBody collageen stimulerend LED masker Monique is onder de indruk van het effect van dit masker. Het geeft een instant glow, frist je teint op en bij langer gebruik krijg je absoluut een collageen boost! Bekijken Paul Penders huidverzorging producten zijn gemaakt met biologisch geteelde planten en kruiden. De grondslag voor Paul Penders producten zit […]

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Paul Penders huidverzorging producten zijn gemaakt met biologisch geteelde planten en kruiden. De grondslag voor Paul Penders producten zit in LevensESSENTIE Gold©, een meer dan 100 jaar oud recept van kruiden en planten dat ooit ontwikkeld is door Paul’s moeder, en heden ten dage is verbeterd door zijn eigen R&D en aangevuld met Pegaga, het wondermiddel uit het tropische regenwoud van Maleisie.

De 22 ingrediënten in de tinctuur van LevensESSENTIE Gold© zijn: angelica, arnica, calendula, kamille, vlierbloesem, gember, ginsengwortel, kamperfoelie, hop, paardenstaart, jeneverbes, lavendel, citroenmelisse, brandnetel, pegaga, pepermunt, rozemarijn, salie, St. Janskruid, kurkuma, toverhazelaar en duizendblad.

De charme van Paul Penders cosmetica ligt in het feit dat in de producten het beste uit het westen, met het beste uit het oosten is samengegaan. Doch met behoud van de natuurlijke oorsprong. Een 100 jaar overgeleverd recept, samen met de levenswijze van Ramuan. Ramuan staat voor de helende mix van medicinale planten en plantdelen voor zowel je gezondheid als voor je uiterlijke verschijning. Een rijke, en door Paul gewaardeerde erfenis uit Maleisië, sinds mensenheugenis overgeleverd van moeder op dochter.

Voor vrouwen die geloven dat de natuur de beste ingrediënten heeft om je huid soepel en gezond te houden. Voor vrouwen die zich bewust zijn dat ze door hun gedrag een kleine bijdrage leveren aan een gezondere wereld, en deze door willen geven aan hun kinderen en kleinkinderen.

De producten van Paul Penders zijn uitsluitend te koop via de webshop.

Maak kans op een pakket twv 115 euro.

Vertel in één zin wat je zo aanspreekt in Paul Penders producten. De best beargumenteerde inzendingen ontvangen een Paul Penders pakket, met inhoud: Cleansing Milk, Dagcreme, Nachtcreme, Oogcreme en Citrus Fruit Exfoliant). Stuur je gegevens en motivatie naar beautyjournaal@gmail.com ovv Paul Penders.

Lees ook