shop La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging smelt heerlijk weg op je huid Bekijken Wat een leuk nieuws! Estée Lauder heeft nu een online tool waarin je je foto kunt uploaden om je gezicht op te maken met de nieuwste kleuren uit het Estée Lauder make-up assortiment. Daar […]

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Wat een leuk nieuws! Estée Lauder heeft nu een online tool waarin je je foto kunt uploaden om je gezicht op te maken met de nieuwste kleuren uit het Estée Lauder make-up assortiment. Daar doen ze heel veel Estée Lauder fans een groot plezier mee, dat weten we nu al. Ook onder BeautyJournaal lezeressen zitten veel fans van dit mooie merk.

De mogelijkheden met de make-over tool zijn oneindig. Zo kun je de look van een advertentiecampagne van Estée Lauder op je eigen gezicht zien, maar je kunt natuurlijk ook je eigen look samenstellen. Daarbij kun je ook de intensiteit van de prachtige kleurpigmenten van Estée Lauder make-up goed bekijken, zoals de glansintensiteit. Het resultaat zal altijd realistisch zijn.

Ga hier naar direct naar de make-uptool.

WIN EEN MAKE-UPPAKKET!

Creëer jouw look & win! Geef jezelf een nieuwe look met de Virtual Makeover Tool van Estée Lauder. Zet je voor & na foto op de Estée Lauder facebookpagina en maak kans op de make-up waarmee je jezelf een nieuwe look hebt gegeven!

De deelnemers die een voor & na foto op de Facebook pagina plaatsen, maken kans op één van de 3 hoofdprijzen, nl. de make-up die ze gebruikt hebben op de make-over tool, met een maximale waarde van € 150 ofwel 5 make-upproducten. De winnaars van de 3 hoofdprijzen worden gekozen o.b.v. de mooiste foto en de origineelste boodschap bij hun voor & na foto’s.

(adv=advertorial)

Lees ook