Haar Kleuren Krullenbos Stylen

John Frieda minimagazine is uit + WIN Precision Foam Colour kleur naar keuze!

Met trots presenteren we je het nieuwste minimagazine op BeautyJournaal!

John Frieda over de nieuwste revolutie binnen haarkleuring: de Precision Foam Colour. Je leest alles over de supersnelle voordelen van deze nieuwe haarkleuring in woord en beeld, want er zit ook een leuke film bij.

Bovendien heeft John Frieda nog eens alle bijzondere anti-haarpluis producten op een rij gezet, de nieuwste haartrends en de beste tips om je gekleurde haar mooi te houden.

Kijk ook even naar het nieuws over de Sheer Blonde zomertoer waarmee het merk deze zomer heel het land doorreist om jou te vertellen over verzorging en je te verwennen met fijne samples.

En natuurlijk: onze bijzondere mail- en winactie ontbreekt niet! Deze keer kun je de Precision Foam Colour winnen in een kleur naar keuze.

GA HIER NAAR HET MINIMAGAZINE EN DOE MEE!

p.s.: wil jij graag lid worden van John Frieda’s Elite Memberclub en speciale voordelen genieten? Kijk op de achterkant van het magazine hoe je lid kan worden.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.