shop Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick Absoluut longlasting, vederlicht, niet uitdrogend en met een top applicator waarmee je je lippen heel sharp kunt inkleuren. Favoriet van Monique en mua Lydia! Bekijken Vanmiddag waren we al even bij onze topkapper Piet-Jan Duivenvoorden backstage om een glimpse op te vangen van de show die […]

00:35 - 00:21
luistertijd 00:35 - leestijd 00:21

Vanmiddag waren we al even bij onze topkapper Piet-Jan Duivenvoorden backstage om een glimpse op te vangen van de show die hij vanavond om 21.45 uur zal geven als Hairdresser of the Year 2010, tijdens het gala van de Coiffure Awards 2011. Je krijgt nu al vast een voorproefje van zijn inspiraties uit de jaren’6- – van Mary Quant tot Twiggy. In zwart-wit.  Ontwerper Django tegende voor de basisontwerpen van de jurken, voor de sierraden tot de met strass belegde string die onder de tranparant plastic kokerrok gedragen zal worden vanavond.

 

Lees ook