shop CureSupport Liposomale vitamine C drank Vitamine C breekt af in het maagzuur. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. Je hebt dan ook geen hoge doseringen nodig hiervan. Ideaal voor een goede weerstand. Bekijken Zoals je weet ontwikkelt onze huidexpert Mardge Pascaud ook haar eigen huidverzorgingsproducten. Voor […]

04:30 - 02:42
luistertijd 04:30 - leestijd 02:42

Zoals je weet ontwikkelt onze huidexpert Mardge Pascaud ook haar eigen huidverzorgingsproducten. Voor deze zomer heeft ze een heerlijke kleine, hydraterende lijn uitgebracht. Bestaande uit een serum en een emulsie. Het mooie aan deze producten is dat ze niet vet zijn, waardoor ze niet alleen ideaal zijn voor de warmere zomermaanden maar ook voor de gecombineerde tot vettere huidjes. En als je serum en emulsie samen gebruikt, is het ook een fijn duo voor de drogere huiden!

Hydrating Serum, een intensief vochtherstellend serum dat de huid een zijdezacht effect geeft en haar de dag soepel houdt. 30 ml, adviesprijs € 76,15. Het is een geconcentreerd en intensief vochtherstellend serum dat de huid voedt en hydrateert. Het product zorgt voor een zijdezacht huidgevoel, dat toeneemt naarmate je het langer gebruikt. De huid voelt de hele dag soepel aan. Omdat het niet vet is, zal de huid ook niet overbodig gaan glimmen. Het bevat ook geen parfum, waardoor het extra geschikt is voor gevoelige huiden. Het is ook parabeen-vrij.

Het bevat de volgende werkzame stoffen:

Het serum kan door vrouwen en mannen van alle leeftijden gebruikt worden, dus ook door jongeren. Je kunt dit serum elke dag onder de gewone dag- en nachtverzorging aanbrengen. Wanneer de huid vochtarm is – dit is vaak zowel het geval bij droge, gevoelige, maar ook vette huiden. Het serum zit in een doorzichtige glazen fles met pipet. Een paar druppels onder de verzorging is voldoende per keer.

Hydrating Emulsion, een luchtige, hydraterende emulsie die optimale hydratatie geeft, zonder vet aan te voelen en overbodige glans te geven. 50 ml, adviesprijs € 39,50.  De emulsie geeft een optimale hydratatie van de huid, waardoor hij de hele dag soepel en fris zal aanvoelen. Omdat het een niet-vet product is, zal er geen overbodige vettige glans op de huid verschijnen. Dit maakt het product ook zeer geschikt voor de zomermaanden, als je een minder volle verzorging wilt.

Het bevat de volgende werkzame stoffen:

De emulsie is geschikt voor vrouwen en mannen die van een vloeibaar product houden dat snel door de huid wordt opgenomen. Ideaal voor jonge mensen, voor mannen en voor de vettere huid. Je kunt het ’s morgens en ’s avonds op een gereinigde huid gebruiken. Eventueel nadat je het Hydrating Serum hebt opgedaan. Het is een heel vloeibare, luchtige emulsie die makkelijk uitsmeert, je hebt er dan ook niet veel van nodig. Een dunne laag over je serum heen is voldoende. Het ruikt licht naar limoen. Het product is verder parabeen-vrij.

In beide producten zit Betaine in, wat is zo bijzonder aan deze stof?

‘Je lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Om de cellen goed te kunnen laten functioneren hebben ze water nodig. In en rondom de cellen is er altijd druk aanwezig vanwege de hoeveelheid vocht die er te vinden is. Dit wordt een osmotische druk genoemd. Om ervoor te zorgen dat de drukverdeling gelijkmatig blijft in en rondom de cellen erbuiten, maakt het lichaam gebruik van stofjes die dat beschermen. Traditioneel gebruikte de industrie daar vaak glycerine voor, maar er zijn veel betere stoffen, zoals Betaine. Het wordt oorspronkelijk uit suikerbieten gewonnen en is een natuurlijk product. Je kunt wel zeggen dat Betaine een heel goede hydraterende stof is, omdat het ervoor zorgt dat het vocht in de huid stabiel blijft.’

De producten van Pascaud Beauty Innovations zijn verkrijgbaar via de depositaires, waaronder schoonheidsspecialisten: check hier de adressenvinder, en via de online webshop.

Lees ook