Deze maand kun je lekker veel nieuws over het prachtige huidverzorgingsmerk Eau Thermale Avène lezen, en in het bijzonder over de hoogwaardige zonnelijn.

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

Deze maand kun je lekker veel nieuws over het prachtige huidverzorgingsmerk Eau Thermale Avène lezen, en in het bijzonder over de hoogwaardige zonnelijn. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de zonproducten van Avène? Maak nu kans op een Avène Sun Protection pakketten ter waarde van € 49,-! Het pakket bestaat uit:

– Avène Sun Protection 50+ spray (200 ml)
– Avène Aftersun repair Lotion (200 ml)
– trendy Avène strandtas

De spray is geschikt voor alle huidtypen, van droge tot gemengde en vette huid, en beschermt zelfs de gevoelige huid tegen de zon. Aftersun repair Lotion (200 ml) kalmeert en verzorgt de huid na het zonnen, is te gebruiken voor gezicht en lichaam en geschikt voor alle huidtypen.

Zo doe je mee!

Stuur een mail naar beautyjournaal@gmail.com met daarin je complete adresgegevens en een leuke motivatie waarom jij deze tas met producten zou moeten winnen. Doe het snel!

Lees ook