shop Africa Organics Baobab shampoo en conditioner Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt. Bekijken Paula Begoun brengt in haar nieuwste serie Resist nu ook een Optimal […]

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Paula Begoun brengt in haar nieuwste serie Resist nu ook een Optimal Results Hydrating Cleanser en een Replenishing Toner uit. De Resist lijn is bedoeld om de barrièrefunctie van de huid te versterken waardoor lijntjes en vlekjes minder snel kans krijgen te ontstaan. Het is ook een collageenstimulerende lijn. De hydrating cleanser is een emulsie die zowel huideigen vuil als make-up verwijdert, af te spoelen met lauw water. Ter verzachting en bescherming zijn er naast de reinigende stoffen o.a. groene thee, kamillebloesem en zeepnootextracten toegevoegd. De toner is rijk aan isoflavonen, sojaproteïnen, hyaluronzuur en sfingolipiden als anti-oxidatieve en hydraterende toevoegingen + teintverhelderaars als o.a. zoethoutextract en vitamine C. De huid wordt er glad en stralend van, zo belooft Begoun. De producten kosten resp. 19,25 en 21,50.

Biotherm heeft nu de wimperbesparende make-upremover Biocils Effet Anti-Chute. Het schijnt nogal een probleem te zijn, zo merken wij ook regelmatig: vrouwen irriteren zich aan het feit dat ze wimperhaartjes kunnen verliezen tijdens het schoonmaken van de wimpers. Persoonlijk hebben wij er nog nooit bij stilgestaan. Oké, we zien het wel gebeuren maar denken dan: haar valt altijd wel een keer uit, komt vanzelf weer een nieuwe. Wellicht dat vrouwen die toch al een focus op hun wimperhaar hebben, dit fenomeen dus onder het vergrootglas leggen en er zo een stressfactor bij krijgen.  Gelukkig is er dan wel weer een creatieve marketeer die van de nood een deugt maakt! Bij L’Oréal is men sowieso zeer druk met het onderzoek naar haaruitval in het algemeen, en haarbehoud. Heel wat stoffen daartoe passeren ook de microscoop in hun laboratoria. In dit reinigingsproduct zijn nu 3 stoffen opgenomen waarvan L’Oréal vindt dat ze iets met haarbehoud en haarconditieversterking moeten kunnen: madecassoside, l-arginine en citroenzuur. Uit zelfevaluatietests onder 53 vrouwen, 4 weken lang zou blijken 76% van de vrouwen vindt dat het wimperverlies vermindert. Hoe veel minder en zo, dan weten we helaas niet. De vloeistof bestaat uit een twee fasen textuur. Je hebt maar een beweging nodig om een maximale hoeveelheid make-up te verwijderen – dat scheelt alweer als je bang bent voor haarverlies. Als het ook jouw hang-up is – voor 23,84 is het de moeite van het proberen waard.

Nivea Sensitive Reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid zijn sinds eind januari 2011 op de markt. Hoe handig doekjes kunnen zijn op bepaalde momenten hoeven we je niet meer uit te leggen, fijn is wel om te weten dat in deze doekjes geen parfum, kleurstof en olie zit dat extra kan irriteren. Nivea belooft zelfs dat waterproof mascara ermee af te halen is. Een pakje van 25 stuks kost 5,09.

 

 

Lees ook