Gevoelige huid Gezicht Vette huid

Herstellende zomercrèmes voor de gemengde en de droge huid

Voor de gemengde, gevoelige huid

Dr. Hauschka brengt de Melisse crème uit voor de gemengde, gevoelige huid. Volgens dr. Hauschka is de verzorging van een gemengde huid is een kwestie van het herstellen van de balans. De huid bestaat uit twee verschillende huidbeelden die elk een eigen verzorging nodig hebben: een hydraterende verzorging voor het droge gedeelte en een regulerende verzorging voor het vette gedeelte.

Dr.Hauschka Gezichtscrème Melisse is een harmoniserende dagverzorging speciaal afgestemd op de behoeften van een gevoelige, gemengde huid. Gezichtscrème Melisse: helpt de huid ‘zichzelf te helpen’, ondersteunt de huid in het herstellen van de natuurlijke balans, verfijnt de huid en reguleert het vet-vochtgehalte, zorgt voor een egale en matte teint, helpt de nerveuze, rode huid te kalmeren. Via deze link kun je lezen welke stoffen er allemaal inzitten.

Voor de droge, geïrriteerde huid

Dermolin Herstellende crème is er speciaal voor de overgevoelige, allergische huid. Het kalmeert direct en intensief, volgens het merk. Er zit veel ureum in, een huideigen, krachtig vochtherstellende stof, en panthenol als huidverzachter. Het is een lichte crème die ook op dunne huidzones aangebracht kan worden. Het wordt specifiek voor de zomer aanbevolen, vanwege de luchtige samenstelling en het feit dat uv straling de toch al gevoelige huid, nog meer kan irriteren. De crème is ook jeukstillend. Volgens ons zou je het zelfs lekker kunnen smeren op plekjes die verbrand zijn door de zon.

 

 

 

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.