shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

01:43 - 01:01
luistertijd 01:43 - leestijd 01:01

Een echte redder in nood! De tube bevat een iets crème-achtig serum met een verrassend effect. Je huid voelt zacht en glad, en het lijkt alsof het je huid strakker trekt. Je kunt nu met een stralend gezicht naar buiten.

Hydrating Control Serum voorziet de huid in haar behoefte aan vocht en ondersteunt de natuurlijke veerkracht, zachtheid en sprankelende teint. De zuivere plantaardige ingrediënten van dit serum bieden de huid rijkelijk de juiste vitaminen, ceramiden, liposomen en krachtige anti-oxidanten. Om zowel de tekenen van veroudering te vertragen als tegelijkertijd de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren. Hydrating control serum gebruik je voor de dagcrème. Het ondersteunt daarmee de werking van de dagcrème voor als je het echt even nodig hebt

Met biologisch geteelde planten en kruiden. Voor vrouwen die geloven dat de natuur de beste ingrediënten heeft om je huid soepel en gezond te houden. Voor vrouwen die zich bewust zijn dat ze door hun gedrag een kleine bijdrage leveren aan een gezondere wereld, en deze door willen geven aan hun kinderen en kleinkinderen

Hydrating Control Serum is verkrijgbaar in een tube van 20gram. Prijs per tube: € 26.99. Uitsluitend te koop via de webshop, klik hier verder.

ACTIE!

Nu tijdelijk in de online shop een gratis cleansing wash (voor dieptereiniging) of cleansing milk (voor verwijderen van -oog– make-up) bij aankoop van een Hydrating Control Serum. De actie loopt tot 31 mei 2011. Ga hier naar de Nederlandse webwinkel van Paul Penders.

Lees ook van Paul Penders:

(adv=advertorial)

Lees ook