Op zoek naar een verfrissende dagcrème gebaseerd op natuurlijke ingrediënten voor deze zomer? Probeer dan eens Paul Penders A.

01:16 - 00:46
luistertijd 01:16 - leestijd 00:46

Op zoek naar een verfrissende dagcrème gebaseerd op natuurlijke ingrediënten voor deze zomer? Probeer dan eens Paul Penders A.M. Moisturizer. Deze lichte, niet vette dagcrème bevat onder meer Aloë Vera en Calendula, en vitamine E als natuurlijke zonnefilter

De licht kruidig geurende dagcrème heeft een hydraterende werking en voorkomt het uitdrogen van je huid. De crème is gemaakt met kokoswater, waardoor het zacht en fris op je huid aanvoelt. Het maakt je huid glanzend, soepel en veerkrachtig.

Gemaakt met biologisch geteelde ingrediënten. Houdt de huid elastisch, zacht en weerbaar tegen invloeden van buitenaf. Geschikt voor droge en gevoelige huid.

Verkrijgbaar in een tube van 30ml, speciaal gekozen om in je tas mee te kunnen nemen, maar ook omdat een tube hygiënischer is in het gebruik. Prijs per tube: € 24,99.

Uitsluitend te koop via de webshop.

Nu tijdelijk in de online shop een gratis cleansing wash (voor dieptereiniging) of cleansing milk (voor verwijderen van -oog– make-up) bij aankoop van een dag- of nachtcrème.

Kijk op de Nederlandse website van Paul Penders.

(adv betekent advertorial)

Lees ook