shop Sally Hansen Good Kind Pure vegan nagellak Voor 100% guilt-free lakken. Plant-based en het blijft zeker 3-4 dagen zitten. In mooie kleuren. Lees ook Corine’s review. Bekijken Juist ja, natuur + mannen = hot. Wat een knaller maakt dit Britse natuurlijke huidverzorgingsmerk voor mannen: Bulldog! En  wat een geweldige naam ook. Geen hasj, maar […]

01:43 - 01:02
luistertijd 01:43 - leestijd 01:02

Juist ja, natuur + mannen = hot. Wat een knaller maakt dit Britse natuurlijke huidverzorgingsmerk voor mannen: Bulldog! En  wat een geweldige naam ook. Geen hasj, maar planten voor je huid. We lazen dit bericht op de vaksite CosmeticsDesign.com.

Natuurlijk, er dringen wel meer hippe merken de Amerikaanse retail binnen, maar zo niche en dan zo grootschalig, dat is toch een vermelding waard. Bovendien denk je dan meteen: wie gaat het in Nederland opnemen? Wij zijn nieuwsgierig geworden naar dit merk!

De Amerikaanse man spendeert nu meer dan 4 miljard per jaar (totale markt) in Amerika aan huidverzorging. Je bent wel gek als je niet op die rijdende trein probeert te springen. De ambities van het Engelse merk zijn groot: Bulldog moet binnen de mannenhuidverzorging het groene alternatief worden.

Bekijk ook de website van het merk. Grappig, speels, informatief en helder qua opbouw en design, maar ook heel handig voor inci-lijst vreters is het woordenboek waarin alle gebruikte stoffen zijn opgenomen en waarbij je ook direct de producten krijgt te zien waarin die stoffen zitten. Het merk pretendeert niet 100% natuurlijk te zijn, maar wel zoveel mogelijk.

Waar de naam trouwens vandaan komt, is ons niet duidelijk. Maar het bekt lekker en doet het visueel ook goed, omdat je letterlijk met die gekke honden je design kan opkrikken. En…je kunt er hondenverkiezingen mee houden. Vraagt het ene merk je mooiste stropdas, je sixpack of auto te tonen, deze doet het met bulldoggies. Is it a man’s world?

Lees ook:

Lees ook