shop MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E. Monique loves it, lees haar review. Bekijken Zomers blond, we houden ervan, en anders is […]

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

Zomers blond, we houden ervan, en anders is de glans in je donkere haar wel een must. We hebben een aantal nieuwe producten uitgezocht om je te helpen dit hogere doel te bereiken. En ehm…..onze stagiair Ellen onderging een Colour Shine behandeling bij Salon B. Uitleg!

Colour Shine van Sebastian

De Colour Shine Cellophanes kleur- en glansbehandeling van het merk Sebastian, zorgt ervoor dat je haar een heerlijke glans krijgt en (weer) in fijne conditie komt. Colour Shine bevat een waterstofperoxide en ammoniak.  

Twee weken geleden onderging ik een colour shine behandeling (€42,00) bij Salon B. Ik ben van nature blond en heb mijn haar nog nooit geverfd. Deze behandeling kan zowel op ongeverfd haar gedaan worden voor extra glans en om (in mijn geval) de geligheid te neutraliseren, als op geverfd haar, om de glans terug te brengen. Het effect zal, ongeacht je kleur, altijd natuurlijk en transparant zijn. Het wordt over de hele haarlengte aangebracht in vochtig haar. Als de colour shine er volledig in zit, wordt het haar ingewikkeld met doorzichtige folie. Daarna ga je 20 minuten onder de warmtekap. Uitwassen met shampoo en voila: superglans en in mijn haar ook mooie zilveraccenten.

Wella Pro Series Shine

Ook kunnen we thuis glanzend haar creëren met de nieuwe productlijn van Wella Pro Series. Dit is de eerste haarverzorgingslijn van Wella die verkrijgbaar is bij de supermarkten en drogisten. Wella Pro Series Shine bestaat uit een shampoo en een conditioner en is te herkennen aan de rode (shampoo) en witte (conditioner) verpakking (500 ml á €4,99). Zie ons eerdere artikel over de andere productlijnen van Wella Pro Series.

John Frieda Blondspray

Voor de blondines onder ons heeft John Frieda de Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Spray (100 ml á €8,99). Het geeft je haar een frisse boost en daarbij camoufleert het eventuele uitgroei. Deze spray gaat ook het geel-effect tegen en zorgt voor een frisse, stralende kleur. Voor een optimale oplichting van het haar gebruik je een stijltang of krultang na het sprayen. Hoe meer hitte, hoe groter het oplichtende effect. Je kunt je haar max. 3-5 tinten lichter maken. Er zit waterstofperoxide in. Ben je donker? Lees dan deze review over de Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminating shampoo en conditioner.

Orofluido Shine Spray

Het nichemerk Orofluido  heeft een shine spray (50 ml á €19,95) boordevol natuurlijke oliën van argan-, cyperus- en lijnzaad. Spray het op een afstand van 20 centimeter over je haar. Er komt een heerlijke vanillegeur vrij, maar ook lichtelijk de geur van alcohol. De gedenaturiseerde alcohol zit erin om de stoffen snel te laten hechten. Je merkt ook dat het haar de spray snel opneemt zonder dat je haar verzwaart. Niet alleen zorgt het voor een glanzend effect maar het voorkomt ook pluizen van het haar en je haar is beter doorkambaar. Al met al echt de moeite waar het eens te proberen! De producten worden volop in Nederlandse webshops aangeboden. Even ‘googlen’ dus. En bel anders de importeur: Colomer Netherlands op 036-5467506.

Lees ook