De geeltinten op het nagelwiel vlnr: Voor al deze lakken geldt dat je eerst een goede vlakmakende basislak moet aanbrengen, omdat deze kleuren niet gemakkelijk egaal aan te brengen zijn. – al helemaal niet als je nagels ribbels of deukjes vertonen. Vervolgens ook minimaal […]

00:35 - 00:21
luistertijd 00:35 - leestijd 00:21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De geeltinten op het nagelwiel vlnr:

Voor al deze lakken geldt dat je eerst een goede vlakmakende basislak moet aanbrengen, omdat deze kleuren niet gemakkelijk egaal aan te brengen zijn. – al helemaal niet als je nagels ribbels of deukjes vertonen. Vervolgens ook minimaal 2x lakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook deze nagel- en fashiontrends van voorjaar/zomer 2011:

Lees ook