Etos nagellakremover padsEtos nagellakremover pads zijn al jaren mijn favoriet.

04:47 - 02:52
luistertijd 04:47 - leestijd 02:52

Etos nagellakremover pads

Etos nagellakremover pads zijn al jaren mijn favoriet. Het zijn kant-en klare pads die in een olieachtige emulsie zijn gedrenkt. Ze zitten in een handig goed afsluitbaar doosje. Ze verwijderen snel en gemakkelijk je nagellak. Je duwt de pad op je nagel en laat het product even inwerken. Vervolgens zie je dat de nagellak door de pad word opgenomen. Vooral bij vuurrode rode en heel donkere tinten is dit echt prettig werken, je hebt minder nawerk om de nagels goed schoon te krijgen. Hierna droog je de nagel af met een tissue. Het moet gezegd: het kost wel iets meer tijd dan wanneer je een vloeibare remover gebruikt. Fijn is ook dat de pads niet stinken, ze ruiken zelfs citrusachtig en dat vind ik niet onaangenaam. Kortom, geen gedoe met mogelijk lekkende flesjes en watjes. Ik vind ze ook heel praktisch op reis. Meer nagel-nieuws vind je hier.

TUSH make-upkwasten

Het zijn professionele kwasten van hoge kwaliteit die handgemaakt zijn. En dit merk je! Voor elke visagist zijn goede make-upkwasten onmisbaar. Je bent en blijft altijd op zoek naar dat ene perfecte kwastje voor ogen, lippen, et cetera. Zo dacht collega Liselotte van Saarloos ook en het inspireerde haar om met een eigen kwastenlijn te komen. Heerlijk, want over vorm en functie is echt goed nagedacht. En ze zijn superzacht voor de huid. De haren zijn altijd een combinatie van synthetisch en natuurlijk materiaal, voor de beste werkzaamheid. Ik werk er al een paar maanden mee en wil geen andere kwasten meer! Studenten en professionals krijgen kortingen oplopend van 15% tot 20%. Je kunt online kopen. Meer nieuws over make-uptools vind je hier.

BIODERMAL pigmentcrème en L’Oréal Solar Expertise spf 50 – antirimpel&pigmentvlekken

Na een zonvakantie eind vorig jaar had ik plotseling wat pigmentvlekjes en die wilden maar niet weg. Ik had al diverse producten geprobeerd totdat ik Biodermal’s pigmentcrème in handen kreeg en wat denk je? Ik had de crème dagelijks aangebracht en na enkele weken zag ik de plekjes serieus lichter worden. Niet dat ze helemaal zijn verdwenen, maar ze zijn wel tot een acceptabel niveau teruggebracht. Anderen zien ze in ieder geval niet meer. Het product is een zachte emulsie die niet vet is en makkelijk uitsmeert. Er zit in een spf 15 in, maar voor de zekerheid doe ik er buiten toch nog een extra spf product overheen: L’Oréals Solar Expertise spf 50 – antirimpel&pigmentvlekken. Ook dit product is niet vet. Bovendien is het goed te gebruiken onder een foundation. Ik heb deze ook altijd bij me voor de modellen als we op een zonnige locatie fotograferen. Meer nieuws over pigmentvlekken en -oplossingen vind je hier.

Argan Secrets Oil from Marrakech, Hair styling elixer

Dit product kreeg ik van mijn kapper Ronald bij Toni & Guy. Hij was er al aan verslaafd en ik ben het nu ook. Het is heel zuinig in gebruik: ik verdeel twee druppels door mijn gewassen, handdoek droge haar. Daarna style ik het zoals gebruikelijk. Mijn haar voelt erdoor superzacht aan. Het elixer geeft glans aan mijn haar zonder dat het vet wordt. Bovendien ruikt het heerlijk, en werkt het goed tegen droge punten. Mijn haar is lang en sluik, dit product maakt het niet zwaarder. Mijn haar behoudt haar luchtigheid en volume – zelfs de dagen erna. Vaak doe ik de volgende dag nog een druppeltje in de droge punten, als extraatje. Heerlijk! Lees hier meer over 100% natuurlijke cosmetica.

Clarins Creme de Soins Multi-Hydratante Teintee

De gekleurde dagcreme, ik heb hem herontdekt! Je ziet weer steeds meer gekleurde dagcrèmes uitkomen nu. Bij toeval ontdekte ik nog een hele mooie in mijn kast: de kleur Blond van Clarins dus. Het leuke is dat dit product je huid in een handomdraai een mooi zonnig voorjaarskleurtje geeft. Breng het niet vegend aan, maar dep het met je vingers in de huid. Dan zie je er fris en natuurlijk uit en voorkom je een te gemakeupt hoofd. ’s Avonds verwijder je het eenvoudig met make-upremover. Ik heb in lange tijd niet zoveel complimenten gekregen: ‘wat heb jij een lekker kleurtje…!’ En dat terwijl ik de zon op mijn gezichtshuid zoveel mogelijk vermijd. Leuk toch? Lees hier meer nieuws over getinte dagcremes.

 

Heb jij een make-upvraag aan onze visagie-expert Lydia le Loux? Stel hem via het contactformulier o.v.v. Lydia.

Lees ook