shop Solgar Ultimate Bone Support Wij vinden dit een van de beste supplementen die er is hiervoor. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan. Bekijken Sisley heeft een lijn met 8 zonneproducten om je teint te verfraaien in de zon, na de […]

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

Sisley heeft een lijn met 8 zonneproducten om je teint te verfraaien in de zon, na de zon en zonder zon.De beschermingsfactoren lopen uiteen van spf 6 tot spf 50+. De laagste factor is te vinden in de Super Huile Solaire Corps met een spf 6, 125 ml voor 77 euro. Het is een niet vette waterafstotende olie in de vorm van een spray die de huid hydrateert en soepel maakt en een klein glansje geeft. De hoogste factor spf 50+ is te vinden in het gezichtsproduct Super Ecran Solaire Visage, 40 ml 113 euro. Het legt een zijdezacht beschermend filmlaagje op de huid en geeft hydratatie. Het sterproduct uit de zonnelijn is de Sunleÿa sfp 15, 50 ml voor 162 euro. Deze niet-vette voedende creme beschermt tegen huidveroudering als rimpels en verslapping. Het hydrateert en belooft een stralende, prachtig bruine kleur. De zonproducten bevatten allemaal uv-a en uv-b bescherming, een extract van lampionplant tegen vrije radicaalinwerking en verzorgende bestanddelen als vitamine e, kariteboter, komkommer en etherische olien. Omdat ze zoveel verzorging bevatten hoef je geen dagcreme meer aan te brengen of serum. Welke soorten zonnefilters gebruikt worden, geeft de persinformatie niet aan. Meer Sisley nieuws vind je hier.

Kanebo Sensai biedt 9 producten aan om luxueus te zonnen. Daarbij adviseert het merk streng maar rechtvaardig om de eerste vijf dagen een zeer hoge factor te gebruiken en daarna pas over te stappen op een lagere factor. Welke factor wordt niet genoemd in de persinformatie, maar wij stellen ons zo voor dat je kiest voor een spf 50, waarna je teruggaat van spf 30 naar spf 20 – liever niet lager. Spf 10 is er ook voor gezicht en voor lichaam. De Sensai Silky Bronze lijn biedt een complete verzorging: uv-a en uv-b filters (welke soorten wordt helaas niet genoemd) en voedende bestanddelen die hydrateren en een zijdezacht huidgevoel geven – hiervoor wordt de koishimaru zijde ingezet. Er zijn vier producten voor het gezicht: verfijnde formules die ook verstevigen en geen witte waas achterlaten, van spf 10 t/m 50, 98,40 euro. Voor het lichaam zijn er drie producten, waarvan 1x een spray in spf 10 en 2x een emulsie van spf 10 t/m 30. Ze zijn waterbestendig en geven een gelijkmatige transparante dekking, 86,40 euro. Als aftersun kan gekozen worden uit een aftersun mask in een sachet. We weten niet hoeveel er in een doos zitten, maar de prijs is 98,40. En er is een emulsie voor 74,39. De items bevatten Kanebo’s silk soothing complex met kalmerend zoethoutextract. Welke soorten zonnefilters gebruikt worden, geeft de persinformatie niet aan.

Lancaster, het meest legendarische luxe zonnemerk dat we hebben, biedt ook in 2011 weer een aantal interessante innovaties. Neem de Legendary Tan, een nourishing oil die de zongebruinde glans op de huid verdiept. Er zit een ’tan activator complex’ in met buriti olie en beta-caroteen dat zelfs zonder zon de melanine aanmaak stimuleert en de huid voedt en beschermt. 100 ml kost 36 euro. Nieuw is ook de Oil-Free Milky Spray in jumbo formaat van 400 ml, met een spf 15, voor 39 euro. In de serie Sun Age Control is er een spf 30 firming and comforting radiant tan bodymilk (125 ml 46 euro)en een after sun damage recovery creme (50 ml 52 euro). Welke soorten zonnefilters gebruikt worden, geeft de persinformatie niet aan.

Vorig jaar bracht Lancaster ook een app uit voor de zonproducten, zongedrag en zonnekracht,  je leest er hier meer over.

 

Lees ook