Beste Beautyjournaal lezers,Zoals jullie al hebben vernomen zijn wij bezig met een onderzoek naar Beautyjournaal, vandaar deze enquête.

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Beste Beautyjournaal lezers,

Zoals jullie al hebben vernomen zijn wij bezig met een onderzoek naar Beautyjournaal, vandaar deze enquête. Wij hebben jullie hulp nodig. Uit de inzendingen tot nu toe zijn al interessante resultaten gekomen. 

Zo weten we inmiddels dat jullie een brede merkenvoorkeur hebben. Van het Aldi supermarkt merk tot Chanel en Guerlain. Jullie houden ook van niche merken zoals Creed en Face Stockholm.  Ook heel erg leuk om te lezen is dat het overgrote deel van jullie dagelijks BeautyJournaal bezoekt. Kortom, jullie zijn fans! Hartstikke leuk en blijf vooral ook terugkomen. Vertel ook over BeautyJournaal aan je vriendinnen en vrienden!

We hebben nog veel meer reacties nodig. Help ons. De enquête bestaat uit maximaal 17 vragen en is binnen 5 minuten ingevuld.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp en later meer over de resultaten.

Vriendelijke Groeten,

De BeautyJournaal Redactie.

GA HIER NAAR DE ENQUETE.

Lees ook