Marketingtrends Zakenpraat

Aerin Lauder begint haar eigen cosmeticalijn Aerin

Vandaag is bekend gemaakt dat Aerin Lauder, telg uit het beroemde Amerikaanse cosmeticageslacht Lauder haar eigen cosmeticalijn is opgestart onder de naam Aerin. Helemaal uit het Lauder-concern zal ze niet verdwijnen, zo meldt het persbericht. Ze blijft lid van de Raad van Bestuur en tevens creatief directeur en imagoadviseur.

De cosmeticalijn Earin zal ook nauwe banden met het Lauder concern houden. Het wordt verkocht via Estée Lauder counters en ze kan putten uit het creatieve personeelsbestand van het Lauder concern om haar te helpen haar eigen lijn goed uit te gaan bouwen. Het bedrijf komt wel 100% in handen van Aerin Lauder. Ze laat weten eraan toe te zijn om iets op te gaan zetten wat volledig aan haar eigen visie kan voldoen. William P. Lauder, de executive chairman van het Lauder concern meldt hij er trots op is dat ze een nieuwe, luxe lijn gaat opzetten in het prestige segment.

Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de lijn gelanceerd gaat worden.

De merken van het Estee Lauder concern worden in meer dan 150 landen wereldwijd verkocht. In de totale portfolio zitten de volgende merken: Estee Lauder, Aramis, Clinique, Prescriptives, Lab Series, Origins, MAC, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Kiton, La Mer, Donna Karan, Aveda, Jo Malone, Bumble and Bumble, Darphin, Michael Kors, American Beauty, Flirt!, GoodSkin Labs, Grassroots Research Labs, Sean John, Missoni, Daisy Fuentes, Tom Ford, Coach, Ojon en Smashbox.

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.