Vandaag is bekend gemaakt dat Aerin Lauder, telg uit het beroemde Amerikaanse cosmeticageslacht Lauder haar eigen cosmeticalijn is opgestart onder de naam Aerin.

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Vandaag is bekend gemaakt dat Aerin Lauder, telg uit het beroemde Amerikaanse cosmeticageslacht Lauder haar eigen cosmeticalijn is opgestart onder de naam Aerin. Helemaal uit het Lauder-concern zal ze niet verdwijnen, zo meldt het persbericht. Ze blijft lid van de Raad van Bestuur en tevens creatief directeur en imagoadviseur.

De cosmeticalijn Earin zal ook nauwe banden met het Lauder concern houden. Het wordt verkocht via Estée Lauder counters en ze kan putten uit het creatieve personeelsbestand van het Lauder concern om haar te helpen haar eigen lijn goed uit te gaan bouwen. Het bedrijf komt wel 100% in handen van Aerin Lauder. Ze laat weten eraan toe te zijn om iets op te gaan zetten wat volledig aan haar eigen visie kan voldoen. William P. Lauder, de executive chairman van het Lauder concern meldt hij er trots op is dat ze een nieuwe, luxe lijn gaat opzetten in het prestige segment.

Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de lijn gelanceerd gaat worden.

De merken van het Estee Lauder concern worden in meer dan 150 landen wereldwijd verkocht. In de totale portfolio zitten de volgende merken: Estee Lauder, Aramis, Clinique, Prescriptives, Lab Series, Origins, MAC, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Kiton, La Mer, Donna Karan, Aveda, Jo Malone, Bumble and Bumble, Darphin, Michael Kors, American Beauty, Flirt!, GoodSkin Labs, Grassroots Research Labs, Sean John, Missoni, Daisy Fuentes, Tom Ford, Coach, Ojon en Smashbox.

Lees ook:

Lees ook