The Dutch Oscars in hairfashion…  De nominaties voor de jubileumeditie van de Coiffure Award zijn bekend! Het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode bereikt ieder jaar rond deze tijd zijn eerste piek. In twaalf categorieen strijden haarstylisten om de prestigieuze awards, met als ultieme bekroning de titel van Hairdresser of the […]

02:16 - 01:22
luistertijd 02:16 - leestijd 01:22

The Dutch Oscars in hairfashion…

 De nominaties voor de jubileumeditie van de Coiffure Award zijn bekend! Het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode bereikt ieder jaar rond deze tijd zijn eerste piek. In twaalf categorieen strijden haarstylisten om de prestigieuze awards, met als ultieme bekroning de titel van Hairdresser of the Year. Haarstylisten uit het hele land is gevraagd een professionele fotoserie van maximaal 4 foto’s in te zenden waarin het vakmanschap optimaal tot zijn recht komt. Wie legt de ultieme mix van coupe, styling, visagie en een krachtig statement in haarmode het beste vast op de gevoelige plaat?

Awards

Er zijn awards te winnen in diverse categorieen, zoals Dames, Heren, Newcomer of the Year, Team Award, Pers Award, Consumer Award en de Avant Garde Award. Uit de Awardwinnaars van de dames- en herencategorieën wordt uiteindelijk de Hairdresser of the Year gekozen. Alle fotoseries zijn beoordeeld door een professionele jury. Daarnaast heeft een internationale jury in Londen de shoots van de Nederlandse inzendingen bekeken.  

De Coiffure Award brengt het kappersvak op spectaculaire wijze onder de aandacht met een groots opgezet gala event voor heel kappersminnend Nederland: hét podium voor haarmode. De genomineerde fotoseries geven een visionair beeld van de haarmode voor het komende jaar. De beelden zijn het resultaat van intensieve en professionele samenwerking tussen topkappers, stylisten, visagisten en fotografen, allemaal vakmensen uit de mode- en trendbranche. Een mix die ieder jaar weer zorgt voor spraakmakende beelden. Martijn Krabbe presenteert op zondag 15 mei de glamoureuze gala uitreiking in het RAI Elicium te Amsterdam.

Bekijk hieronder alvast de nominaties van het team van onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden van NIK (New Image Kappers):

De de categorie dames werd Piet-Jan Duivenvoorden zelf genomineerd met:

 

 

In de categorie dames en heren werd Piet-Jan’s vrouw Sonja genomineerd met:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de categorie heren werd kapper Bram van NIK genomineerd:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de categorie Press werd Romy van New Image Kappers genomineerd:

WERKEN MET DE STIJLTANG? Bekijk hier de film die wij met Piet-Jan maakten – met echt de beste tips!

[media id=114 width=620 height=350]

Lees ook