Deze week was het editorsdag bij het pr bureau van MAC.

03:36 - 02:09
luistertijd 03:36 - leestijd 02:09

Deze week was het editorsdag bij het pr bureau van MAC. BeautyJournaal’s Debby was erbij om jullie te verlekkeren met de nieuwste looks van dit zo geliefde make-upmerk. Glansjes, pastels, fluor…liefhebbers van kleur kunnen deze zomer hun hart ophalen!

Terra Copper

Een van de belangrijkste trends deze zomer, is de Terra Copper trend. Dit houdt in veel brons en koper kleuren afgewisseld in matte en glanzende texturen. Deze trend is geïnspireerd op de jaren 70 en natuurlijk heerlijk voor de zomer. Bij deze trend is het heel erg mooi om je oog met diep rode koperkleuren op te maken. Dit geeft een verassende frisse oogopslag want het wit van je oog wordt intenser. Het is misschien even wennen maar heel erg mooi tijdens de warmere dagen.

Ice Dreams

Een andere belangrijke trend is Ice Dreams, een trend waarbij het om pastelkleuren draait. Deze trend kan je op verschillende manieren interpreteren. Je kunt bijvoorbeeld het hele oog opmaken met pastelkleuren, wat ervoor zorgt dat de pastelkleuren toch heel intens worden. Of je kunt een pastelkleuraccent aanbrengen. Breng bijvoorbeeld op de waterlijn een pastelblauw lijntje aan, voor net dat beetje extra pit. Pastel past bij iedereen en is te combineren op een manier die iedereen goed staat. Beautyjournaal heeft eerder ook al geschreven over pastelkleuren: bekijk onze inspiratievideo.

Pop Classic

Toch wel een van mijn favoriete trends is de Pop Classic trend. Bij deze trend draait het om knalkleuren. Heel belangrijk bij deze trend is om een kleuraccent aan te brengen. Draag bijvoorbeeld knalgroene oogschaduw en zorg dat je make-up verder naturel is. Of breng een knalkleur op de mond aan, dit kan een matte kleur zijn maar glans en glitter mag ook. Als je de rest van je make-up maar rustig houdt. Wat hulp nodig bij het kiezen en aanbrengen van make-up? Lees dan dit artikel over interessante beauty apps die je helpen bij al je make-up problemen. Bekijk ook deze inspiratievideo over pop-art make-up.

MAC komt ook altijd met een aantal trendcollecties, de collecties die perfect bij de besproken trends passen zijn de: Quite Cute collectie en de Brons Everyday collectie.

Quite Cute

Quite Cute is geïnspireerd op de Japanse harajuku modestijl. De harajuku meisjes zijn vaak uitgedost in de meest schattige jurkjes in lieve pastelkleurtjes. Strikjes, hoedje en handschoentjes maken de look compleet. De MAC collectie die hierop geïnspireerd is bestaat uit make-up producten in pastelkleuren. Heel erg leuk zijn de blushes met een schattig hartje er in. Daarnaast zijn de nagellakkleurtjes heerlijk voor de zomer. De collectie ligt april 2011 in de winkel. Bekijk ook deze inspiratie video met pink & purples.

Bronze Everyday

Bronze Everyday is een collectie die perfect aansluit bij de Terra Copper trend. De collectie bestaat uit bronzers en highlighters die vast in de collectie komen. Heel erg leuk aan deze collectie is dat het producten zijn die eerder als limited edition zijn uitgekomen maar zo succesvol waren dat ze nu vast in de collectie komen. De collectie is vanaf april 2011 verkrijgbaar.

Dus voor alle MAC lovers, er komen weer een aantal prachtige collecties aan die helemaal ‘spot-on’ trend zijn. Geniet nu alvast van de prachtige foto’s.

Bekijk ook!

Nagellak trends

Lees ook