Beste Beautyjournaal lezeressen en lezers,Beautyjournaal streeft er continu naar om de beste kwaliteit informatie te leveren over beauty in de breedste zin van het woord en we geloven erin dat al heel veel vrouwen (en sommige mannen:-)) ons portal zeer waarderen.

00:41 - 00:24
luistertijd 00:41 - leestijd 00:24

Beste Beautyjournaal lezeressen en lezers,

Beautyjournaal streeft er continu naar om de beste kwaliteit informatie te leveren over beauty in de breedste zin van het woord en we geloven erin dat al heel veel vrouwen (en sommige mannen:-)) ons portal zeer waarderen.

Toch zijn en blijven we benieuwd wat je van BeautyJournaal vindt en daarom willen we je vragen mee te doen aan ons lezersonderzoek.

Zou je deze enquête willen invullen? Je doet ons een groot plezier ermee – en uiteindelijk ook jezelf:-) Het onderzoek wordt anoniem uitgevoerd.

GA HIER NAAR DE ENQUÊTE

Hartelijk bedankt,

Team BeautyJournaal – Monique Lindeboom

 

Lees ook