Richtten de pijlen van de haarverzorgingsindustrie zich de afgelopen anderhalf jaar nog op glans & gloed, nu is het target PLUIS.

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Richtten de pijlen van de haarverzorgingsindustrie zich de afgelopen anderhalf jaar nog op glans & gloed, nu is het target PLUIS. Ook een heel dankbaar onderwerp, want inderdaad met serieus goede middelen en een beetje kennis van stylen en productgebruik kun je het echt aanpakken, maar net zo dankbaar omdat de gemiddelde consument de kennis ontbeert, geen tijd heeft of te lui is om zich erin te verdiepen. There you go…hihi

We gaan je binnenkort met een heel goede film met onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden verrassen waarin je nou eens ECHT goed krijgt uitgelegd hoe je glanzend, steil of juist krullend haar krijgt, maar vooralsnog verblijden we je met het nieuws van deze merken:

John Frieda, altijd hip én up-to-date, met niet alleen de juiste voelsprieten in de markt maar ook in het haar zelf (boek echt eens een hairdo bij Frieda’s salon in Londen – flabbergasting good!) komt met Frizz Ease 3-day straight. Een semi-permanente stylingspray zoals het merk het noemt. Het is Frieda’s antwoord op het temmen van krullen en pluisgevoelig haar om een steile look te kunnen krijgen. Een de claim liegt er niet om: maar liefst drie dagen glossy, zijdezacht haar. Waar je steil van achterover slaat:-) Het is de bedoeling dat je het zo gebruikt: spray het op nat haar, föhn het droogt en activeer de formule vervolgens met je steiltang. In dit product zit keratine een een polymeer dat geactiveerd wordt onder invloed van warmte. De formule omhult het haar, maakt het steil, zonder te verzwaren, zo lezen we. Wij zijn zo benieuwd, heeft iemand het al uitgeprobeerd? Je koopt het bji Etos voor 13,99.

Andrelon brengt Nachtwonder uit. Een conditioner die je voor het slapgengaan in je haar doet. Het is dan de bedoeling dat je wakker wordt met soepel, glanzend en gezond haar. Er wordt geen claim richting pluishaar gemaakt, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat een beetje rommelig haar bij dit product gebaat kan zijn. Andrelon heeft het bedoeld voor al die vrouwen die zichzelf niet de tijd gunnen voor een conditioner na het haarwassen, en het dus voor het slapengaan kunnen opbrengen. Terwijl ze slapen wordt de klus geklaard. Heb jij het al uitgeprobeerd? het kost 3,99.

 

 

Lees ook