shop Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur voor huid, haar en nagels Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur met hoge doseringen collageen en hyaluronzuur. Bekijken Oh, dit is zo vertederend! En wat heerlijk dat ze dit snapshot op haar Facebook pagina plaatste en met zoveel mensen wilde delen. Terwijl ze aan het werk […]

00:37 - 00:22
luistertijd 00:37 - leestijd 00:22

Oh, dit is zo vertederend! En wat heerlijk dat ze dit snapshot op haar Facebook pagina plaatste en met zoveel mensen wilde delen. Terwijl ze aan het werk is, geeft ze even in een rustmoment haar prachtige baby Phyllon de borst. De wonderen van het moederschap. We love it!

Volgens de Telegraaf had ze de foto vrijdag al via Twitter verspreid.

Bekijk ook nog eens het video interview dat wij in 2010 met haar maakten, toen de in Nederland was voor de opening van een kledingwinkel.

En meer nieuws over Doutzen lees je hier.

 

Lees ook