Van de beroemde huidverzorgende olie van Bio Oil die in 2009 met veel bewondering en tam-tam werd geintroduceerd, werden heel wat vrouwen fan.

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Van de beroemde huidverzorgende olie van Bio Oil die in 2009 met veel bewondering en tam-tam werd geintroduceerd, werden heel wat vrouwen fan. Olie is namelijk lekker, als het niet te vet is, om te masseren en masseren geeft nou eenmaal een goed gevoel, dus kun je een dubbele beleving krijgen. In navolging van Bio Oil kwam ook Kruidvat vorig jaar met een huidolie en nu heeft ook Etos er een. Etos Skin Oil voor verzorging van littekens en huidstriemen – maar wij zouden zeggen: ook heel erg lekker voor de koudere (wintersport) dagen! Wat erin zit? O.a. vitamine E, kamille en rozemarijn, lavendel en calendula. Welke basisolie wordt gebruikt verklapt het persbericht niet – we moeten het doen met de marketingkreet PC Liquid. 75 ml kost € 6.99. Kruidvat’s olie is goedkoper, kost 5,95.

Palmer’s brengt voor je handen Geconcentreerde Cremes weer even onder de aandacht.  De cocoa butter formule, de olive butter formule, de shea butter formule. Allemaal tubes voor 2,99 – 60ml. We vermoeden dat afgezien van het gecommuniceerde stofje de formules behoorlijk overeenkomen, maar dan zou je zelf de inci-lijsten even moeten checken. In de persinformatie worden ze als volgt aanbevolen: cocoa voor de droge ruwe huid en ruikt naar chocolade, olive butter voor de droge handen en ruikt fris, shea butter voor de gevoelige, jeukerige huid. Meer nieuwtjes voor je handen, nagels en voeten vind je ook hier.

 

 

 

Lees ook