shop Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème Pascaud Vernix Caseosa bevat een heel bijzondere stofje dat je kunt vergelijken met het natuurlijke waslaagje op een babyhuid. Ideaal voor de drogere, gevoelige huid. Voelt niet vet aan. Must have in your stash! Bekijken Er is ophef over ontstaan in Engeland: de Engelse Advertising Standards Authority heeft een […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

Er is ophef over ontstaan in Engeland: de Engelse Advertising Standards Authority heeft een ban gelegd op de commercial. Actrice Melanie Thierry wijst op een zeker moment met haar vinger op haar arm ter hoogte van een plek waar een junk zijn naald in zou zetten. Er kwamen in Engeland dertien klachten binnen bij de ASA en dat was voldoende om uitzending van de commercial te verbieden, aldus WWd.com. “After receiving complaints about the ad from 13 viewers on the grounds that it is “irresponsible and offensive, because the [actress Melanie Thierry’s] actions simulated drug use,” the ASA ruled that one of the scenes in the spot “could be seen to simulate the effect of drugs on the body” and another “could be seen to simulate the injection of opiates into the body.”

YSL ontkent natuurlijke dat de dans bedoeld is om heroïne te promoten of andere drugs. Terecht, vinden wij. Het is een prachtige commercial.

Lees ook