shop Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea Bekijken Onze lezers worden maar verwend! BeautyJournaal informeert je als eerste over nieuwe technologische hoogstandjes uit de cosmeticawereld. Neem nu Filextra, de nieuwste gezichtscrème van GoodSkin Labs, voor een stralender en gladder huidoppervlak. Filextra geeft de huid onmiddellijk […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Onze lezers worden maar verwend! BeautyJournaal informeert je als eerste over nieuwe technologische hoogstandjes uit de cosmeticawereld. Neem nu Filextra, de nieuwste gezichtscrème van GoodSkin Labs, voor een stralender en gladder huidoppervlak. Filextra geeft de huid onmiddellijk een mooie zachte glans. De emulsie voelt niet te zwaar aan, trekt goed in, is geurvrij. Filextra is er speciaal voor vrouwen die de eerste tekenen van huidverslapping ervaren op de wangen en langs de kaaklijn.

Hoe Filextra dat doet? Dat lees je allemaal in het minimagazine deze maand op BeautyJournaal.nl! Ga er direct naar toe en laat je verrassen. Doe mee met de win-actie op pagina 4, zodat ook jij kunt ervaren wat deze crème voor je kan doen.

Filextra is het nieuwste anti-aging product van het Amerikaanse merk GoodSkin Labs (onderdeel van Estee Lauder co.). Het bracht al eerder de huidverzorgingsproducten Tri-Aktiline uit en Eyliplex-2 voor de oogcontour.

Ga HIER naar het minimagazine en geniet van het nieuws!

Lees ook