shop Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar. Bekijken Er zal nog lang over nagepraat worden: de carnavaleske show die modeontwerper Bas Kosters donderdagavond tijdens de Amsterdam International Fashion Week gaf. Een bonte stoet meiden en jongens gehuld in op planten en vogels […]

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

Er zal nog lang over nagepraat worden: de carnavaleske show die modeontwerper Bas Kosters donderdagavond tijdens de Amsterdam International Fashion Week gaf. Een bonte stoet meiden en jongens gehuld in op planten en vogels geïnspireerde outfits dansten over het plankier. Volgens Kosters een verhaal dat ge-ent is op buitenaardse invloeden op Aarde, waarbij de nieuwkomers het vermogen hebben om in razendsnel tempo zichzelf te regeneren bij uitval. Bekijk hieronder de filmpjes en geniet van de gekkigheid!

 

Hieronder alleen fragmenten van het optreden dat Kosters aan het eind van zijn eigen show nog gaf:

In deze video is zowel de show van Spijkers en Spijkers te zien als interviews met deze zusjes en met Bas Kosters:

 

 

Lees ook