Zoals je weet is Mardge Pascaud onze huidexpert. Ze is directeur van het Pascaud Beauty Innovations imperium.

02:55 - 01:45
luistertijd 02:55 - leestijd 01:45

Zoals je weet is Mardge Pascaud onze huidexpert. Ze is directeur van het Pascaud Beauty Innovations imperium. Ze ontwikkelde de afgelopen 20 jaar een succesvolle behandelingsstrategie voor schoonheidsspecialisten om de huid op een natuurlijke wijze te stimuleren gezond en veerkrachtig te blijven. Beroemd is haar Bio Skinjetting methode geworden. We maakten hierover al eens een film met make-upartist Lydia le Loux.

Maar Mardge Pascaud ontwikkelt ook haar eigen huidverzorgingsproducten. We zijn wel eens een kijkje gaan nemen in haar productiebedrijf en hebben daar een film van gemaakt. Wij vinden de producten van Pascaud heel fijn voor de huid, en daarom hebben we haar gevraagd om haar winterfavorieten voor onze lezers op een rijtje te zetten. Hier komen ze!

Afwisselend voor dag en nacht : Caviar cream en Repair complex als verzorgingsprodcut voor het gezicht. De Caviar Cream is een vollere creme met een hoge dosis voedende bestanddelen en essentiële vetzuren. Het beschermt goed tegen koude en de huid voelt comfortabel aan. Repair Complex is ideaal voor de schrale, droge of schilferige huid. Het geeft een mooie glans. De vitamine B boost voor de huid zorgt voor snel herstel bij schade.

Een fijne instituut behandeling is het Marmatrix masker. Het heeft een direct effect op droogte en lijntjes en geeft een diepe hydratatie en voeding van de huid. Het bevat gevriesdroogde werkstoffen ( algen en zee extracten  hoge concentraties), het laat een zeer comforatbel huidgevoel achter/

Lekker voor het lichaam na het douchen of badderen in de Bodynourish bodycreme. Hij bevat candelillawas die de huid intensief voedt en een mooie glans geeft. Ook ideaal ook voor erg droge benen  of armen. Mocht je last hebben van koude handen en voeten, beveelt ze Circuvene aan. Het stimuleert de bloedcirculatie en heeft ook een positief effect op ontsierende adertjes. Bevat o.a toverhazelaar, paardekastanje, wijnstok extract en ginkgo biloba: 1 capsule per dag.

Meer goede ondersteuning van binnenuit biedt ook de C&C: vitamine C van acerolakers ( 500 mg, natuurlijke bron). Het verhoogt de weerstand en versterkt het bindweefsel. Ultravital vult alle kleine tekorten aan die je eventueel oploopt in de winterperiode. Er zitten 37 actieve ingredienten in waaronder vitamines, minerlaen, aminozuren en kruiden.

En ga je nog op wintersport? UV Defense is een prachtige, werkzame verzorgingscreme met een hoog werkzaam gecombineerd uvb+a filter (hoger dan spf 30). Je gebruikt het in plaats van je dagverzorging. Het laat geen witte waas achter, zit in een airless pompdispenser en is 100% parfum- kleurstof- en parabeenvrij.

Producten zijn te bestellen via o.a. de webshop van Pascaud.

Lees ook