Gereedschap Lippen Make-up Nagels Ogen Teint Wenkbrauwen

Video! BeautyJournaal testpanel krijgt workshop bij Make-Up Store Amsterdam

Het BeautyJournaal testpanel is onderhand een mooie club met privileges geworden. De vrouwen gaan regelmatig op stap. Vorig jaar nog met z’n allen naar Belgie om in de huidverzorgingswereld van Mardge Pascaud te stappen. Nu was het tijd om make-uples te krijgen. De Make-up Store in Amsterdam heeft ons een geweldige workshop aangeboden. Bekijk de film en lees hieronder ook nog even wat de vrouwen er zelf van vonden. Helemaal onderaan vind je alle informatie over de workshops die Make-up Store geeft.

Jolanda

‘Eindelijk een goede oplossing om couperose te camoufleren: eerst concealer en dan deppend de foundation opbrengen, het is weg! Zwart-blauw, aqua-groen, donker-paars en dan een donkere kerrie kleur op mijn ogen? Ik voeg kleur aan mijn leven toe! En hoezeer we ook gezellig aan het kakelen waren, Fabian kreeg ons uiteindelijk toch stil… En Debby en Fleur: doe het toch, wordt visagist!

Rona

“Ik was verrast door het effect van groenblauw op mijn ogen. De kleur van mijn iris wordt zo mooier versterkt dan met de veilige kleuren die ik zelf altijd kies. Letterlijk een eye-opener was de ontdekking van vanillekleur voor de waterlijn (aan de binnenkant van het oog) waardoor mijn ogen groter en helderder lijken. En ik heb gezien dat ook bij mij (met met rood-bruine huid) een foundation natuurlijk kan staan mits het op juiste manier (dunnetjes) is aangebracht met foundation-en blendingkwast. Heel leerzaam dus. “

Sabine

Wat is het toch heerlijk om een dag met zulke bijzondere vrouwen bij elkaar te komen en fijn te tutten. We waren binnen een minuut een kakelende groep waar onze make up artist niet doorheen kwam. Heerlijk om je weer even als een klein meisje met haar moeders make-up tas te voelen. Leerzaam: goede kwasten zijn het halve werk. Er is voor elk make up onderdeel een eigen kwast. De investering waard.

Babs

Wat  is het eenvoudig om valse wimpers aan te brengen met  dat handige knijpertje  de “eyelash applicator !” Nooit eerder ervaren wat een mooi effect en open blik je oog krijgt na het aanbrengen van een vanille-kleurig oogpotlood, die je op de “waterlijn” (onderste ooglid) aanbrengt. Een absolute must voor mij! Durf te experimenteren met  diverse  kleuren oogschaduw. Ook felle kleuren kunnen een verrassend effect geven! Felblauw en twee kleuren paars op mijn ogen, gouden highlighter erboven (blend, blend, blend !) , nooit geweten dat dat er zo mooi uit kan zien!

Dorine

Tot nu toe gebruikte ik nooit make-up (behalve mascara en heel soms lipgloss), maar de tips en adviezen van Fabian overtuigen me van de mogelijkheden die make-up mij bieden om mijn couperose huid rustiger te doen lijken en mijn sterke punten meer naar voren te laten komen. Ik ben blij verrast hoe opvallend mijn blauwe ogen gaan ‘spreken’ dankzij een goede oogmake-up. Dankzij de informatieve groepworkshop van The Make-up Store is mijn interesse in een goede (zeer natuurlijk ogende) foundation en mooie oogmake-up gewekt. Ik moest even over een drempel geholpen worden, maar Fabian heeft het voor elkaar gekregen dat mijn eerste foundation, concealer, oogschaduw, blush en naturel eye-liner binnenkort in mijn badkamerkastje staan 🙂 The Make-up Store heeft met haar rijke, kleurige assortiment aan professionele make-up producten en dankzij de vriendelijke en vakkundig adviezen van de enthousiaste make-up artists, een heel mooi concept in handen. Als je van make-up houdt, dan is deze winkel zeker de moeite van een bezoek waard.

Fleur

Ik heb geleerd dat je geen wit oogpotlood moet gebruiken voor de waterlijn wanneer je grotere ogen wilt creëren, maar een geel of lichtroze. Deze moet je vervolgens lichtjes bepoederen in dezelfde kleur m.b.v. bijv. een eyelinerpotlood. Dit zorgt ervoor dat het langer goed blijft zitten (fixatie net als poeder opbrengen na foundation/concealer). Ook heb ik geleerd dat je een eyeliner met een wing moet laten lopen richting einde van je wenkbrauwen. Dit kun je doen met behulp van een plakbandje. Hele handige tip. Dit lift je ogen als het ware. Ik heb enorm genoten van de warmte en openheid die alle dames uitstraalden, wat een warm ontvangst en ontzettende gezelligheid heb ik mogen beleven!

Gerti

Een heerlijke middag bij Make Up Store in Amsterdam. Een middag als een klein meisje spelen met kleur onder de deskundige begeleiding van Fabian. Fabian mocht in het begin misschien wat verlegen lijken, hij wist me te stimuleren tot een behoorlijke heftige oogmake-up met zwart en groen. Gecombineerd met spannend rode lippen transformeerde ik van spelend meisje in een echte glamour diva.

Harriet

Felblauw en twee kleuren paars op mn ogen, gouden highlighter erboven (blend, blend, blend !) , nooit geweten dat dat er zo mooi uit kan zien!

Workshop mogelijkheden bij de Make-up Store Amsterdam:

Wenkbrauwstyling: Het bijwerken en opschonen van de wenkbrauwvorm met het pincet of draad. Te lange haartjes worden bijgeknipt indien gewenst. Tijdens deze sessie krijgt de klant ook tips hoe ze haar wenkbrauwen kan accentueren d.m.v wenkbrauwpotlood\poeder, highlights, browgel.Dit kan gekoppeld worden voorafgaand aan een make-up afspraak. Prijs 14 euro.

Make Me Up: De make-up afspraak voor als je je wilt laten opmaken volgens jouw wensen. Kan voor een speciale gelegenheid zijn, een sollicitatie … In een minimum van tijd een maximaal effect. Prijs 29 euro, tijdsduur 30 minuten.

Private Course: Een uitgebreide make-up afspraak waar je leert hoe je je thuis zelf kan opmaken. Bij deze service beginnen we met een kort stukje huidverzorging, dit vormt de ideale basis voor een mooi resultaat. Stap voor stap leer je je make-up aan te brengen. Met welke tools, producten, kleuren en hoe je het aanbrengt. Je kan voor je les ook een focuspunt kiezen zoals bvb. je teint, je ogen of lippen. Je kan ze ook boeken volgens gelegenheid en seizoenstrend. Het is een unieke ervaring en je kan zoveel lessen boeken als je zelf wilt. Naderhand kan je producten uitkiezen ter waarde van de Private Course. Prijs 60 euro, tijdsduur 50minuten. Beschikbaar als cadeaubon.

Group Course: Deze groepscursus is een leuke manier om samen met je vriendinnen inspiratie, nieuwe tips en tricks te leren. Je leert een dagmake-up aanbrengen en deze om te vormen tot een avondmake-up. Het is leuk om te doen voor een verjaardag, voor je uitgaat, samen met je bruidsmeisjes of een ander thema. De Group Course start met een demo, daarna ga je zelf aan de slag. Na afloop heb je 20% korting op het hele assortiment. Prijs 39 euro p.p., tijdsduur 180 minuten. Beschikbaar als cadeaubon.

Bridal Make Up: Dit bruidspakket bestaat uit 2 afspraken. Een try out afspraak waar we samen kijken welke bruidslook je wilt voor die speciale dag en de make-up afspraak op de dag zelf. Prijs 105 euro.  

Al deze services zijn op afspraak en kunnen tijdens de openingsuren geboekt worden. Lees alle informatie op de website.  Make Up Store Heiligeweg 9, 1012 XN Amsterdam Tel: +31 203207906

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

19 reacties

 • Helemaal gelijk Gerti, inspirerend en heel gezellig. Ik zie al weer uit naar de volgende keer. Uitmesten he, pff, daar zeg je zo wat:-(( Dat staat ook nog op mijn to-do-list die steeds langer wordt.

 • @Rona, leuk dat jij met kleuren buiten je comfort zone in de weer bent gegaan. Als je dan ook nog eens complimentjes krijgt….
  Ik ga vandaag mijn make up maar eens uitmesten en wat experimenteren.
  Moeten we vaker doen, samen make-uppen. Het was erg inspirerend en we hadden daarnaast ook ontzettend veel plezier :)!

 • Wat leuk Gerti! Ik ben blij dat ‘die aanmoediging’ bijgedragen heeft aan deze ‘ommezwaai’ want als je het geweldige effect dat ik die dag zag liet liggen dan zou dat heel jammer zijn. Wow, wat een uitstraling: ik zag een lady, heel apart en intrigerend. Go for it girl:-))
  Overigens ben ik ook in de weer gegaan met dat groen/blauw rond de ogen. Redelijk subtiel hoor maar ‘ze’ kijken en ik krijg de vraag ‘wat is er nu toch anders. Super, want ik zou deze kleur echt nooit zelf gekozen hebben.

 • De make-up workshop heeft me weer helemaal geïnspireerd. Ik sta nu elke ochtend weer voor de spiegel om op z’n minst een minimale make up aan te brengen. Maar er waren afgelopen week ook dagen dat ik mijn ogen wat zwaarder op durfde te maken. Thanks ladies voor jullie aanmoediging!
  En gisteren toch maar die mooie rode lippenstift gekocht. De naam mag er ook wezen, Devil ;).

 • Ik heb ook enorm genoten! Heel erg bedankt allemaal!
  Ontzettend leuk om het terug te zien in deze gave foto-video!
  Veel plezier tijdens de Fashion week (alweer bijna op z’n eind geloof ik). Super dat je de foto’s binnenkort wilt opsturen =D

 • Hoewel ik een redelijke foto-fobie heb, tenminste als het om mezelf gaat, vind ik het ook leuk om de foto’s te ontvangen. Als het niet teveel moeite is Monique dan graag!

 • Monique, Debby en the make up store Amsterdam ( heiligeweg).
  Dank dank dank. Ik heb zo intens genoten. En het verslag geeft weer plezier!

  Ik zou het top vinden om de foto’s te ontvangen monique

 • Wat een geweldige workshop was het, bij de Make-Up Store in Amsterdam,zeker vanwege Fabian, die iedereen geweldig begeleidde en ons alles geleerd heeft hoe je een mooie make-up kan opbrengen. Ik ga absoluut een keertje terug voor de foundation (cream), concealer en kwasten, want een goede make-up valt of staat ook bij een goede basis!
  @Jolanda, een bril kan heel stylish staan, maar met die prachtige make-up en zonder bril zag ik inderdaad ook een heel mooi gezicht tevoorschijn komen. Super, dat iedereen zo enthousiast is!
  Monique en Debby, bedankt!

 • Ha Jolanda, dat snap ik ja! Je staat er echt heel erg mooi op. Super en die lipstick staat je zo prachtig, maar dat had ik al gezegd. Zonder me met dingen te bemoeien die me misschien niet aangaan: als je voor lenzen gaat. Probeer eerst eens de silicone hydrogel lenzen, die zijn echt zo comfortabel. Geweldig. Ik heb de Biofinity van Coopervision maar er zijn inmiddels ook ander merken. Succes!

 • Monique, wat een prachtige foto’s. Mijn man heeft direct mijn foto geknipt en geplakt als schermafbeelding. O, ja ik ga ook naar de opticien voor lenzen of een montuurloos brilletje.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.