Het BeautyJournaal testpanel is onderhand een mooie club met privileges geworden.

07:24 - 04:26
luistertijd 07:24 - leestijd 04:26

Het BeautyJournaal testpanel is onderhand een mooie club met privileges geworden. De vrouwen gaan regelmatig op stap. Vorig jaar nog met z’n allen naar Belgie om in de huidverzorgingswereld van Mardge Pascaud te stappen. Nu was het tijd om make-uples te krijgen. De Make-up Store in Amsterdam heeft ons een geweldige workshop aangeboden. Bekijk de film en lees hieronder ook nog even wat de vrouwen er zelf van vonden. Helemaal onderaan vind je alle informatie over de workshops die Make-up Store geeft.

Jolanda

‘Eindelijk een goede oplossing om couperose te camoufleren: eerst concealer en dan deppend de foundation opbrengen, het is weg! Zwart-blauw, aqua-groen, donker-paars en dan een donkere kerrie kleur op mijn ogen? Ik voeg kleur aan mijn leven toe! En hoezeer we ook gezellig aan het kakelen waren, Fabian kreeg ons uiteindelijk toch stil… En Debby en Fleur: doe het toch, wordt visagist!

Rona

“Ik was verrast door het effect van groenblauw op mijn ogen. De kleur van mijn iris wordt zo mooier versterkt dan met de veilige kleuren die ik zelf altijd kies. Letterlijk een eye-opener was de ontdekking van vanillekleur voor de waterlijn (aan de binnenkant van het oog) waardoor mijn ogen groter en helderder lijken. En ik heb gezien dat ook bij mij (met met rood-bruine huid) een foundation natuurlijk kan staan mits het op juiste manier (dunnetjes) is aangebracht met foundation-en blendingkwast. Heel leerzaam dus. “

Sabine

Wat is het toch heerlijk om een dag met zulke bijzondere vrouwen bij elkaar te komen en fijn te tutten. We waren binnen een minuut een kakelende groep waar onze make up artist niet doorheen kwam. Heerlijk om je weer even als een klein meisje met haar moeders make-up tas te voelen. Leerzaam: goede kwasten zijn het halve werk. Er is voor elk make up onderdeel een eigen kwast. De investering waard.

Babs

Wat  is het eenvoudig om valse wimpers aan te brengen met  dat handige knijpertje  de “eyelash applicator !” Nooit eerder ervaren wat een mooi effect en open blik je oog krijgt na het aanbrengen van een vanille-kleurig oogpotlood, die je op de “waterlijn” (onderste ooglid) aanbrengt. Een absolute must voor mij! Durf te experimenteren met  diverse  kleuren oogschaduw. Ook felle kleuren kunnen een verrassend effect geven! Felblauw en twee kleuren paars op mijn ogen, gouden highlighter erboven (blend, blend, blend !) , nooit geweten dat dat er zo mooi uit kan zien!

Dorine

Tot nu toe gebruikte ik nooit make-up (behalve mascara en heel soms lipgloss), maar de tips en adviezen van Fabian overtuigen me van de mogelijkheden die make-up mij bieden om mijn couperose huid rustiger te doen lijken en mijn sterke punten meer naar voren te laten komen. Ik ben blij verrast hoe opvallend mijn blauwe ogen gaan ‘spreken’ dankzij een goede oogmake-up. Dankzij de informatieve groepworkshop van The Make-up Store is mijn interesse in een goede (zeer natuurlijk ogende) foundation en mooie oogmake-up gewekt. Ik moest even over een drempel geholpen worden, maar Fabian heeft het voor elkaar gekregen dat mijn eerste foundation, concealer, oogschaduw, blush en naturel eye-liner binnenkort in mijn badkamerkastje staan 🙂 The Make-up Store heeft met haar rijke, kleurige assortiment aan professionele make-up producten en dankzij de vriendelijke en vakkundig adviezen van de enthousiaste make-up artists, een heel mooi concept in handen. Als je van make-up houdt, dan is deze winkel zeker de moeite van een bezoek waard.

Fleur

Ik heb geleerd dat je geen wit oogpotlood moet gebruiken voor de waterlijn wanneer je grotere ogen wilt creëren, maar een geel of lichtroze. Deze moet je vervolgens lichtjes bepoederen in dezelfde kleur m.b.v. bijv. een eyelinerpotlood. Dit zorgt ervoor dat het langer goed blijft zitten (fixatie net als poeder opbrengen na foundation/concealer). Ook heb ik geleerd dat je een eyeliner met een wing moet laten lopen richting einde van je wenkbrauwen. Dit kun je doen met behulp van een plakbandje. Hele handige tip. Dit lift je ogen als het ware. Ik heb enorm genoten van de warmte en openheid die alle dames uitstraalden, wat een warm ontvangst en ontzettende gezelligheid heb ik mogen beleven!

Gerti

Een heerlijke middag bij Make Up Store in Amsterdam. Een middag als een klein meisje spelen met kleur onder de deskundige begeleiding van Fabian. Fabian mocht in het begin misschien wat verlegen lijken, hij wist me te stimuleren tot een behoorlijke heftige oogmake-up met zwart en groen. Gecombineerd met spannend rode lippen transformeerde ik van spelend meisje in een echte glamour diva.

Harriet

Felblauw en twee kleuren paars op mn ogen, gouden highlighter erboven (blend, blend, blend !) , nooit geweten dat dat er zo mooi uit kan zien!

Workshop mogelijkheden bij de Make-up Store Amsterdam:

Wenkbrauwstyling: Het bijwerken en opschonen van de wenkbrauwvorm met het pincet of draad. Te lange haartjes worden bijgeknipt indien gewenst. Tijdens deze sessie krijgt de klant ook tips hoe ze haar wenkbrauwen kan accentueren d.m.v wenkbrauwpotlood\poeder, highlights, browgel.Dit kan gekoppeld worden voorafgaand aan een make-up afspraak. Prijs 14 euro.

Make Me Up: De make-up afspraak voor als je je wilt laten opmaken volgens jouw wensen. Kan voor een speciale gelegenheid zijn, een sollicitatie … In een minimum van tijd een maximaal effect. Prijs 29 euro, tijdsduur 30 minuten.

Private Course: Een uitgebreide make-up afspraak waar je leert hoe je je thuis zelf kan opmaken. Bij deze service beginnen we met een kort stukje huidverzorging, dit vormt de ideale basis voor een mooi resultaat. Stap voor stap leer je je make-up aan te brengen. Met welke tools, producten, kleuren en hoe je het aanbrengt. Je kan voor je les ook een focuspunt kiezen zoals bvb. je teint, je ogen of lippen. Je kan ze ook boeken volgens gelegenheid en seizoenstrend. Het is een unieke ervaring en je kan zoveel lessen boeken als je zelf wilt. Naderhand kan je producten uitkiezen ter waarde van de Private Course. Prijs 60 euro, tijdsduur 50minuten. Beschikbaar als cadeaubon.

Group Course: Deze groepscursus is een leuke manier om samen met je vriendinnen inspiratie, nieuwe tips en tricks te leren. Je leert een dagmake-up aanbrengen en deze om te vormen tot een avondmake-up. Het is leuk om te doen voor een verjaardag, voor je uitgaat, samen met je bruidsmeisjes of een ander thema. De Group Course start met een demo, daarna ga je zelf aan de slag. Na afloop heb je 20% korting op het hele assortiment. Prijs 39 euro p.p., tijdsduur 180 minuten. Beschikbaar als cadeaubon.

Bridal Make Up: Dit bruidspakket bestaat uit 2 afspraken. Een try out afspraak waar we samen kijken welke bruidslook je wilt voor die speciale dag en de make-up afspraak op de dag zelf. Prijs 105 euro.  

Al deze services zijn op afspraak en kunnen tijdens de openingsuren geboekt worden. Lees alle informatie op de website.  Make Up Store Heiligeweg 9, 1012 XN Amsterdam Tel: +31 203207906

Lees ook