Hoe trots kunnen we zijn: Frank Niessen is inmiddels de derde BeautyJournaal expert die in korte tijd in RTL Boulevard verscheen (na parfumexpert Tanja Deurloo en kapper Piet-Jan Duivenvoorden: zie artikel hier.

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Hoe trots kunnen we zijn: Frank Niessen is inmiddels de derde BeautyJournaal expert die in korte tijd in RTL Boulevard verscheen (na parfumexpert Tanja Deurloo en kapper Piet-Jan Duivenvoorden: zie artikel hier.). Maandagavond 24 januari sprak hij over trends in plastische chirurgie, en in het bijzonder over vetcelinjecties om bijvoorbeeld het volume in het gezicht terug te brengen of om borsten te vergroten.  BeautyJournaal had beeldmateriaal versterkt bij dit item.

Onlangs heeft dr Niessen al uitgebreid vertelt over de mogelijkheden met vetcelinjecties in het gezicht en in de borsten. Binnenkort verschijnt op BeautyJournaal een film die wij met hem maakten over het vergroten van borsten bij een meisje dat ongelijke borsten heeft. Zij krijgt een combinatiebehandeling van vetcelinjecties met het Brava systeem om de vetcellen in de borsten op natuurlijke wijze te vergroten, waarna ze gevuld kunnen worden met extra vetcellen.

Bekijk via deze link nog eens de uitzending bij RTL Boulevard.

Ook in Koffietijd deze week….

Frank Niessen was deze week ook in RTL Koffietijd te zien waarin hij vertelde over een plastisch chirurgisch project in Bangladesh: operatie Glimlach om kinderen met een hazenlip en gespleten gehemelte te helpen. Bekijk hier die uitzending nog eens.

Lees ook