shop Dermalogica Age Reversal Eye Complex Huidtherapeute Sanne heeft het 3 weken getest en vertelt: ‘Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.’ Bekijken Mannen houden van eenvoudige, effectieve producten die langdurig werken, maar die de huid ook prettig laten aanvoelen. En […]

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Mannen houden van eenvoudige, effectieve producten die langdurig werken, maar die de huid ook prettig laten aanvoelen. En vergeet dat prikken – nee, je wilt niet weten hoe vaak mannen nog denken dat een product moet prikken – want dan werkt het pas – nee dus. Hoe milder hoe beter.

Dove Men+Care breidt daarom de bestaande lijn Body & Face Wash douchegels uit met twee nieuwe varianten: Dove Men+Care Aqua Impact, extra verfrissend, en Dove Men+Care Sensitive Clean, extra verzorgend.

Nieuwe varianten Body & Face Wash Douchegels
Dove Men+Care bevat de inmiddels alom geprezen nieuwe hydratatie formule die ze ‘micromoisture’ noemt, en de bestaande lijn Body & Face Wash douchegels wordt nu uitgebreid met  twee nieuwe varianten, Aqua Impact (voor alle huidtypen) en Sensitive Clean (speciaal voor mannen met een gevoelige huid).

De Aqua Impact Body & Face Wash douchegel bevat mineralen voor een verkoelende kick – ondersteunt door de frisse geur. Dove Men+Care Sensitive Clean is voor mannen met een gevoelige huid. Deze Body & Face Wash douchegel is hypoallergeen en heeft een neutrale geur. Het bevat ook geen kleurstoffen.

In de Aqua Impact lijn is ook een nieuwe deodorant uitgebracht. De vernieuwing zit in de geur: mint, den en sinaasappel. Hmmm…Er komt ook nog een sensitive deo, maar daar moet je nog even op wachten: deze is pas in mei in de winkels. De andere producten zijn nu al te koop. Checken dus!

Voor nieuws voor hem lees je hier.

 

Lees ook