shop CureSupport Liposomale vitamine C drank Vitamine C breekt af in het maagzuur. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. Je hebt dan ook geen hoge doseringen nodig hiervan. Ideaal voor een goede weerstand. Bekijken Acquarella is nagellak op waterbasis en vrij van de bekende synthetische toevoegingen als […]

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Acquarella is nagellak op waterbasis en vrij van de bekende synthetische toevoegingen als tuoleen, formaldehyde, ftalaten en petrochemisiche oplosmiddelen. Acquarella is te verkrijgen in een breed scala aan kleuren die niet onderdoen voor traditionele nagellakjes. De nagellak droogt binnen 3 minuten en is hard in 20 minuten. Topcoat en basecoat zijn niet nodig, daarnaast heeft de nagellak bijna geen geur. Klinkt goed he?

Bij het aanbrengen van Acquarella is het belangrijk om de nagels voor te bereiden, vooral als je een nagellak liefhebber bent die regelmatige gewone nagellak draagt. Om de lak goed te laten hechten is het belangrijk dat je grondig de buffervijl gebruikt en daarna met de speciale remover de resten verwijderd. Vervolgens breng je de Acquarella conditioner aan. De conditioner is een blanke lak die de nagels laat glanzen en verzorgt.

Herhaal dit proces (uitgezonderd van het bufferen) 4 tot 5 dagen voordat je de Acquarella nagellak opbrengt. Belangrijk is wel dat je elke dag de Acquarella conditioner lak eraf haalt en er een nieuw laagje opdoet en dat je, je handen goed wast na het gebruik van de speciale remover. De remover kan er namelijk voor zorgen dat de nagellak niet hecht. Vervolgens zouden twee dunne lagen lak op een schone kale nagel voldoende moeten zijn om een mooie lak te krijgen.

We hebben ook nog een aantal tips die bewijzen dat Acquarella nagellak toch wel verschilt van gewone nagellak.

Tip 1: Wil je toch een ander kleurtje of is het lakken niet goed gegaan?  Tot een minuut nadat je Acquarella nagellak hebt aangebracht kan je deze onder de kraan afwassen. Probeer dat maar eens met gewone nagellak, gaat er echt niet af met water.

Tip 2: Wordt de Acquarella nagellak in het flesje na verloop van tijd dikker? Doe een of twee druppels gedestilleerd water in het flesje en schud goed. De nagellak is weer mooi vloeibaar.

Wij zijn heel benieuwd naar de kwaliteit van deze lakjes. Het klinkt heel interessant allemaal – mits je genoeg tijd hebt voor het voorbewerkings- en droogproces:-) Ook voor kinderen kan het een leuk alternatief zijn – de voorbereidingsperiode dan maar overslaant – en die gekke vrouwen die de nagels van hun honden lakken, haha. Een flesje kost 21 euro.

Wie kent het al? In Nederland is het te koop via deze online webshop.

Lees ook