shop Iconic Elements Spotless Day! Pigmentserum Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu. Clean beauty ten voeten uit. Vol niacinamide!   Bekijken Een maandlang kun je bij BeautyJournaal genieten van het minimagazine van Clinique. Het thema is reiniging. Het wereldberoemde 3 stappen huidverzorgingssysteem wordt uitgebreid uitgelegd, zowel […]

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Een maandlang kun je bij BeautyJournaal genieten van het minimagazine van Clinique. Het thema is reiniging. Het wereldberoemde 3 stappen huidverzorgingssysteem wordt uitgebreid uitgelegd, zowel in woord als in een leuke instructiefilm.

Het reinigingssysteem is aangepast. De Clarifying Lotions zijn geherformuleerd na 30 jaar: er zijn extra vochtverzorgers aan toegevoegd en exfoliërende stoffen. Het complete systeem voldoet aan de eisen van de moderne tijd en zal je huid gegarandeerd stralend en schoon houden.

Interessant om te weten: maak je huid vooraf altijd schoon met een make-upcleanser voordat je met het drie stappen systeem begint, en eindig altijd met een dag- of nachtverzorging. De hydraterende derde stap is dus niet het eindritueel. De hydrating lotion zorgt voor een oppervlakkige terugvettend en hydratatie – je verzorging erna zorgt voor extra verzorging in de diepte van de huidlagen. Niet vergeten hoor, want pas dan ervaar je het complete reinigings-en verzorgingsritueel van Clinique optimaal.

MAIL EN WIN!

Uniek is dat Clinique elke dag opnieuw prijzen zal weggeven via onze mail- en winactie, dus blijf vooral inzenden. Je hebt 30 dagen – dus dat moet lukken:-)

Ga naar het minimagazine, geniet van alle kennis, en geef je op pagina 4 op voor de unieke winactie!

Lees ook